BEHRIGER- reglamentacja?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
JOURESY
BEHRIGER- reglamentacja?

Post autor: JOURESY » czwartek 01 gru 2005, 07:30

witam,

Ostatnio poczułem sie nieco sfrustrowany faktem niemożności zakupu pewnych towarów behringera, pomimo zapewnień ze płynacych ze srony producenta, że są już dostępne. Dzwonię do dystrybutora i pytam, czy jest ADA 8000, odpowiedź - nie ma, będzie w pzrzyszłym roku, mikrofony C-2, również problem, niemalże każdy poważniejszy produkt pomimo tego, że widnieje w katalogu jest trudno, albo wogóle niedostępny. Może powinniśmy to taki mały powrót do czasów reglamentacji. Albo wszyscy rzuciliście się na sprzęt Behringera, a dla mnie nic nie zostało, a może są po prostu zawaleni zamówieniami i nie nadążaja z produkcją?

JoU

Awatar użytkownika
szkudlik

Re: BEHRIGER- reglamentacja?

Post autor: szkudlik » czwartek 01 gru 2005, 08:28

...witam,

Ostatnio poczułem sie nieco sfrustrowany faktem niemożności zakupu pewnych towarów behringera, pomimo zapewnień ze płynacych ze srony producenta, że są już dostępne. Dzwonię do dystrybutora i pytam, czy jest ADA 8000, odpowiedź - nie ma, będzie w pzrzyszłym roku, mikrofony C-2, również problem, niemalże każdy poważniejszy produkt pomimo tego, że widnieje w katalogu jest trudno, albo wogóle niedostępny. Może powinniśmy to taki mały powrót do czasów reglamentacji. Albo wszyscy rzuciliście się na sprzęt Behringera, a dla mnie nic nie zostało, a może są po prostu zawaleni zamówieniami i nie nadążaja z produkcją?

JoU ...

Raczej szał przedświątecznych zakupów sie już zaczął. W połączeniu z olbrzymim skokiem jakościowym produktów Behringera w ostanich 2 latach przy utrzymaniu niskich cen skazuje w zasadzie te pudełka na rynkowy sukces - co się odbija na okresowym braku towaru.

Proponuje http://www.thomann.de jest wszystko w magazynie, a nawet doliczając 20euro za transport i tak nieco taniej niż u nas. Obsługa błyskawiczna (po angielsku), paczka idzie około tygodnia, płacić można z karty kredytowej on-line.

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

Marck9

Post autor: Marck9 » czwartek 01 gru 2005, 08:35

No i dochodzi do tego końcówka roku, gdzie większość hurtowników czyści magazyny i zamawia towar dopiero na styczeń, żeby zmniejszyć wartość magazynu. Ja bym się nie martwił tylko schomikował kaskę do stycznia i dowiedział się czy po nowym roku ceny nie wzrosną.

Pozdrawiam
Marck9 - Warszawa

Awatar użytkownika
Boluś

Post autor: Boluś » czwartek 01 gru 2005, 09:17

Ostatnio poczułem sie nieco sfrustrowany faktem niemożności zakupu pewnych towarów behringera, pomimo zapewnień ze płynacych ze srony producenta, że są już dostępne. Dzwonię do dystrybutora i pytam, czy jest ADA 8000, odpowiedź - nie ma, będzie w pzrzyszłym roku, mikrofony C-2, również problem,

DLatego proponuje kontaktowac sie z przedstawiciealimi niemieckich sklepów w polsce , ktorych z łatwoscia mozna znalesc na allegro , przesle Ci adres na EMAIL jednego z nich , dla którego niema rzeczy niemozliwych . Dam przykład , miałem u siebie w domu subwoofer BEHRINGER B2092A , na 1,5 mieisaca zanim ukazał sie w polskich Sklepach i na tydzien zanim ukazal sie w niemieckich . JEsli ten człowiek powie ze niema , tzn. niema .

ODPOWIEDZ