Hartmann ma kłopoty!
I to spore. Z tego co słyszałem być może będziemy musieli pożegnać się z producentem nowego typu syntezy. Zobaczcie sami: www.hartmann-music.com , wejdźcie na forum. Jeśli ktos wie coś więcej, niechaj się odezwie.
Re: Hartmann ma kłopoty!
...I to spore. Z tego co słyszałem być może będziemy musieli pożegnać się z producentem nowego typu syntezy. Zobaczcie sami: http://www.hartmann-music.com , wejdźcie na forum. Jeśli ktos wie coś więcej, niechaj się odezwie....
Więcej (i to rzetelnie) przeczytasz na pl.rec.muzyka.bin
[addsig]
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Re: Hartmann ma kłopoty!
...
No, niestety... Mniej więcej to samo, co na forum hartmanna. Czyli potwierdzenie...
Ja chyba dam ogłoszenie do gazety "kupię sprzęt twojej konkurencji" - jak tylko wydam na cos pieniądze, zaraz producent tego czegoś zaczyna mieć kłopoty. Firmy konkurencujne powinny chyba mi zacząć płacic... ;)
...
No, niestety... Mniej więcej to samo, co na forum hartmanna. Czyli potwierdzenie...
Ja chyba dam ogłoszenie do gazety "kupię sprzęt twojej konkurencji" - jak tylko wydam na cos pieniądze, zaraz producent tego czegoś zaczyna mieć kłopoty. Firmy konkurencujne powinny chyba mi zacząć płacic... ;)