Z tą skromnością i "wielkością" - którą mi tu niektórzy przypisują - to trochę przesada. Tak czy inaczej chciałem serdecznie podziękować grupce wiernych czytelników EiS, którzy pofatygowali się na krakowską wystawę we wrześniu i odwiedzili nasze stoisko. Niektórzy przybyli z daleka w nadziei spotkania ze mną, bowiem akurat bawiłem w Ojczyźnie na urlopie. Nasz Admin (Wojtek Chabinka) w dobrej wierze rozdmuchał wiadomość i - masz babo placek - mile zaskoczony odbyłem kilka ciepłych rozmów z miłośnikami mojego pióra. Przepraszam tych, którzy nie zdołali mnie złapać za rękaw w Krakowie. Przyszło tam ponoć kilka osób, z którymi spotkanie byłoby dla mnie zaszczytem. Wszystkim jeszcze raz serdeczne dzięki.
Maciej Dobrski
Skromność mile połechtana ...
Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.
Re: Skromność mile połechtana ...
Nasz Admin (Wojtek Chabinka) w dobrej wierze rozdmuchał wiadomość i - masz babo placek
No, Wojtek to ma u mnie minusa, że nic mi nie powiedział... No i placka nie było :(
Jacek
No, Wojtek to ma u mnie minusa, że nic mi nie powiedział... No i placka nie było :(
Jacek
...Nasz Admin (Wojtek Chabinka) w dobrej wierze rozdmuchał wiadomość i - masz babo placek
Jacek...
Wojtek cos kiepsko dmuchał . bo ja własnie sie do wiedziałem .
Jacek...
Wojtek cos kiepsko dmuchał . bo ja własnie sie do wiedziałem .
mile zaskoczony odbyłem kilka ciepłych rozmów z miłośnikami mojego pióra.
A ja mialem te przyjemnosc...
Pozdrawiam Panie Macieju!
Niestety nie spotkalem JackaH
[addsig]
A ja mialem te przyjemnosc...

Niestety nie spotkalem JackaH

[addsig]
uniżenie kłaniam :-)