Skromność mile połechtana ...

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Dobmatt
Skromność mile połechtana ...

Post autor: Dobmatt » poniedziałek 10 paź 2005, 22:39

Z tą skromnością i "wielkością" - którą mi tu niektórzy przypisują - to trochę przesada. Tak czy inaczej chciałem serdecznie podziękować grupce wiernych czytelników EiS, którzy pofatygowali się na krakowską wystawę we wrześniu i odwiedzili nasze stoisko. Niektórzy przybyli z daleka w nadziei spotkania ze mną, bowiem akurat bawiłem w Ojczyźnie na urlopie. Nasz Admin (Wojtek Chabinka) w dobrej wierze rozdmuchał wiadomość i - masz babo placek - mile zaskoczony odbyłem kilka ciepłych rozmów z miłośnikami mojego pióra. Przepraszam tych, którzy nie zdołali mnie złapać za rękaw w Krakowie. Przyszło tam ponoć kilka osób, z którymi spotkanie byłoby dla mnie zaszczytem. Wszystkim jeszcze raz serdeczne dzięki.

Maciej Dobrski
Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.

Awatar użytkownika
JacekH

Re: Skromność mile połechtana ...

Post autor: JacekH » wtorek 11 paź 2005, 00:23

Nasz Admin (Wojtek Chabinka) w dobrej wierze rozdmuchał wiadomość i - masz babo placek

No, Wojtek to ma u mnie minusa, że nic mi nie powiedział... No i placka nie było :(

Jacek

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » wtorek 11 paź 2005, 01:09

...Nasz Admin (Wojtek Chabinka) w dobrej wierze rozdmuchał wiadomość i - masz babo placek

No, Wojtek to ma u mnie minusa, że nic mi nie powiedział... No i placka nie było :(

Jacek...

Wojtek cos kiepsko dmuchał . bo ja własnie sie do wiedziałem .

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » wtorek 11 paź 2005, 11:11

mile zaskoczony odbyłem kilka ciepłych rozmów z miłośnikami mojego pióra.

A ja mialem te przyjemnosc... Pozdrawiam Panie Macieju!

Niestety nie spotkalem JackaH
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

ODPOWIEDZ