...Ameryka a Polska ? hmm.. , Polacy lubią sobie życie troszkę utrudniać i komplikować, albo ! właśnie.., albo nieźle upraszczać hehe, brak nam prostego środka i spokoju ducha

ale odpowiedz jest wręcz banalna : KASA ! KASA ! i jeszcze raz kasa

zobaczycie jak się wszystko zmieni, jak zaczniemy ja mieć ! he na 100 % jestem tego pewien, ze branża zacznie się rozwijać mając KASE , a talentów Polska ma i mięć ich będzie jeszcze więcej, tylko… , niech ktoś zacznie uczyć konkretów juz od przedszkola, po szkole, nie na sile !! ale z wyczuciem młode dzieciaki

tylko nie " Szła dzieweczka do laseczka " bo będzie znowu kiedyś oryginalny - Ivan i Delfin , spoko rozumie , mamy tradycje muzyczne itd.. ! ale właśnie, przecież wszyscy dążymy do bycia kimś Wyjątkowym, oryginalnym ... ? wiec idźmy dalej niz. Tradycja, szukajmy i przy okazji wspierajmy się , naprzykład na tym forum
Pozdrawiam Wszystkich
...
... no. W końcu ktoś o tym napisał. Naród smutasów z wiecznymi problemami finansowymi itd. Nie ma pieniędzy stres - stres ? Nie można się skoncentrować i wyluzować ... nie można się wyluzować to i nie można puścić wodzy fantazji czy czegokolwiek potrzebnego do tworzenia.
Tam (w polsce) trzeba najpierw ... a nawet nie wiem - tam już nic nie pomoże. Z tego co wiem na zachodzie coraz więcej polaków coś"robi". Jakoś lechistan nie daje takich możliwości na dzień dzisiejszy - oczywiście zaraz sięodezwie 6'ciu gości, którzy coś tam robią, że to nie prawda, ale to prawda ...