Czy ma ktoś te monitory?
Czy warto je kupic?
Czy są dużo lepsze od zwykłych ESI nEar (classic)?
Monitory ESI nEar05 eXperience
Jestem w trakcie urządzania domowego mini studia nagran dla celów własnych.Komponuje muzykę pop-rock. Uczę się realizacji dźwięku.
- OYCIECPIOTR
Re: Monitory ESI nEar05 eXperience
...Czy ma ktoś te monitory?
Czy warto je kupic?
Czy są dużo lepsze od zwykłych ESI nEar (classic)?...
hemhe...widzę, że zaczynasz dryfoać w dobrym kierunku. Tak jest - najpierw kup monitory, najdroższe na na jakie Cię stać, a potem słuchawki - np. te AKG 271 lub ich tansze wersje - aby usłyszeć szczegóły i te pasma, którym nie podołają monitory. Ja mam Neary 05 classic i cóż - cudu nie ma. Ale szukaj, szukaj, przemyśł dobrze, czy trzeba się śpieszyć i kupować monitory z tej klasy cenowej, czy może trochę droższe. Czasem to pół roku czekania, ale warto..
no i wyszukiwarka - o tym tu wałkowano już na okragło przez kilka latek...
do tego EiS czesto ostatnio zamieszczała recenzje różnych bardzo czasem tanich monitorków.
OPE
Czy warto je kupic?
Czy są dużo lepsze od zwykłych ESI nEar (classic)?...
hemhe...widzę, że zaczynasz dryfoać w dobrym kierunku. Tak jest - najpierw kup monitory, najdroższe na na jakie Cię stać, a potem słuchawki - np. te AKG 271 lub ich tansze wersje - aby usłyszeć szczegóły i te pasma, którym nie podołają monitory. Ja mam Neary 05 classic i cóż - cudu nie ma. Ale szukaj, szukaj, przemyśł dobrze, czy trzeba się śpieszyć i kupować monitory z tej klasy cenowej, czy może trochę droższe. Czasem to pół roku czekania, ale warto..
no i wyszukiwarka - o tym tu wałkowano już na okragło przez kilka latek...
do tego EiS czesto ostatnio zamieszczała recenzje różnych bardzo czasem tanich monitorków.
OPE
[URL=http://chomikuj.pl/MISIORPLIKI/SAMPLE+24bity]darmowe sample analogów[/URL]