Creative X-Fi Xtremr Fidelity
Chciałem zapytać czy strona www EIS nie jest przypadkiem sponsorowana przez firmę Creative badź dystrybutora tej firmy bo czytając te banialuki o nowej karcie Creativa odniosłem takie wrażenie

eis, eis, baby!
Re: Creative X-Fi Xtremr Fidelity
Rzeczywiście, banialuki aż skóra cierpnie. Np. ten fragment o podnoszeniu jakości empetrójek dzięki przetwornikom 24-bitowym

...Chciałem zapytać czy strona www EIS nie jest przypadkiem sponsorowana przez firmę Creative...
...Rzeczywiście, banialuki aż skóra cierpnie. Np. ten fragment o podnoszeniu jakości empetrójek dzięki przetwornikom 24-bitowym
...
Nie jest sponsorowana, zamieściliśmy przekazaną nam oficjalną informację prasową. Oczywiście jak tylko produkt będzie dostępny na naszym rynku nie omieszkamy sprawdzić czy rzeczywiście Creative w tym przypadku "i z pustego naleje" :-).
[addsig]
...Rzeczywiście, banialuki aż skóra cierpnie. Np. ten fragment o podnoszeniu jakości empetrójek dzięki przetwornikom 24-bitowym

Nie jest sponsorowana, zamieściliśmy przekazaną nam oficjalną informację prasową. Oczywiście jak tylko produkt będzie dostępny na naszym rynku nie omieszkamy sprawdzić czy rzeczywiście Creative w tym przypadku "i z pustego naleje" :-).
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
...
jakosc muzyki odtwarzanej z mp3 bedzie lepsza nic oryginalny CD ... aaaaaaaaaaaaaa
ja uciekam
ale poza marketingowym belkotem to moze dalo by sie go zaprzec jako sprzetowe DSP ?? w koncu troche mocy pod maska (przynajmniej na papierze) to to ma

jakosc muzyki odtwarzanej z mp3 bedzie lepsza nic oryginalny CD ... aaaaaaaaaaaaaa

ja uciekam

ale poza marketingowym belkotem to moze dalo by sie go zaprzec jako sprzetowe DSP ?? w koncu troche mocy pod maska (przynajmniej na papierze) to to ma
Warszawa - 'home' studio