Inermedia we Wrocławiu
Reaktywacja i to w moim Wrocławiu. To świetny pomysł
a
a
zainteresowania muzyczne: Pink Floyd, Devil Doll, Rock Progresywny. Instrument: gitara. Nagrywam muzykę amatorsko dla siebie i przyjaciół. Dopiero teraz wiem jakie to trudne -może dlatego tak ciekawe.
Re: Inermedia we Wrocławiu
Jestem z Warszawy , ale również się cieszę , bo to wstyd że w 40-sto milionowym kraju nie ma tak specjalizowanej imprezy . ryba

...Jestem z Warszawy , ale również się cieszę , bo to wstyd że w 40-sto milionowym kraju nie ma tak specjalizowanej imprezy . ryba
...
Swiete slowa Ryba, swiete slowa... Oby tylko organizatorzy i wystawcy staneli na wysokosci zadania, a ludzie zawsze chetnie pojada popatrzec na jakies nowe rzeczy, posluchac dobrej muzyki. Bylem kiedys na intermediach we Wrocku, w Hali ludowej, w dawnych dobrych czasach i bardzo milo ten wyjazd wspominam. Slyszalem od kolegow, ze te same targi w Wawie to juz porazka jakas byla. Ciekaw jestem po ile beda bilety.

Swiete slowa Ryba, swiete slowa... Oby tylko organizatorzy i wystawcy staneli na wysokosci zadania, a ludzie zawsze chetnie pojada popatrzec na jakies nowe rzeczy, posluchac dobrej muzyki. Bylem kiedys na intermediach we Wrocku, w Hali ludowej, w dawnych dobrych czasach i bardzo milo ten wyjazd wspominam. Slyszalem od kolegow, ze te same targi w Wawie to juz porazka jakas byla. Ciekaw jestem po ile beda bilety.
Warto bedzie tam przy okazji zrobic jakis "meeting" ludzi z tego foum... co wy na to?
[addsig]
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Pomysł zacny lecz, tyle już razy miało do tego dojść i nic . Pozostaje mi mieć nadzieję, że do takiego spotkania kiedyś dojdzie . ryba
A ja modle sie by ta impreza "wypaliła" i była ta z prawdziwego zdarzenia - ponieważ ostatnie wszystkie (nie branżowe) imprezy to kicha - mówie o targach motoryzacyjne (gdzie powiezchnie organizatorzy oddawali dzień przed imprezą za free), targi budowlane Tarbud (marazm), targi niezwykłości (istny kicz)
Mam nadzieje że ta impreza wyjdzie....
(wszyscy razem)
CIEBIE PROSIMY... wysłuchaj nas......
Mam nadzieje że ta impreza wyjdzie....
(wszyscy razem)

organizatorze.
...Warto bedzie tam przy okazji zrobic jakis "meeting" ludzi z tego foum... co wy na to?
...
Jestem całym sercem za...
Myślę,że na takim spotkaniu wszyscy mogą tylko zyskać
Pozdrawiam Cię i wszystkich Forumowiczów
andrzej z Wrocka
...
Jestem całym sercem za...
Myślę,że na takim spotkaniu wszyscy mogą tylko zyskać
Pozdrawiam Cię i wszystkich Forumowiczów
andrzej z Wrocka
zainteresowania muzyczne: Pink Floyd, Devil Doll, Rock Progresywny. Instrument: gitara. Nagrywam muzykę amatorsko dla siebie i przyjaciół. Dopiero teraz wiem jakie to trudne -może dlatego tak ciekawe.
A propos spotkania to mam wolną kawalerkę we Wrocku, więc można coś obalić. Panie wstęp wolny
Jeśli chodzi o Intermedia to mile wspominam. Jak przysiadłem przy Kurzweilu 2500 to mnie dopiero dwóch Panów gaszących światło wyprosiło.
[addsig]

Jeśli chodzi o Intermedia to mile wspominam. Jak przysiadłem przy Kurzweilu 2500 to mnie dopiero dwóch Panów gaszących światło wyprosiło.
[addsig]
Amateur