Mikrofony Behringera

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
peak
Mikrofony Behringera

Post autor: peak » wtorek 23 lis 2004, 19:59

Czy takie coś nada się do czegokolwiek? Np. nagłośnienia głosu na 400 - osobowej sali? Możliwe że szkoła będzie zakupywać sprzęt i właśnie wpadłem na te mikrofony. Czy ktoś wie, jak one się mają do "Absolutely Professional Super-Hiper Cardioidal" mikrofonów bezprzewodowych Alpharda?

Wiem że są przewodowe:)

Z góry dzięki

Peak
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]

makaronix

Re: Mikrofony Behringera

Post autor: makaronix » wtorek 23 lis 2004, 20:23

...Czy takie coś nada się do czegokolwiek? Np. nagłośnienia głosu na 400 - osobowej sali? Możliwe że szkoła będzie zakupywać sprzęt i właśnie wpadłem na te mikrofony. Czy ktoś wie, jak one się mają do "Absolutely Professional Super-Hiper Cardioidal" mikrofonów bezprzewodowych Alpharda?

Wiem że są przewodowe:)

Z góry dzięki

Peak...

jezeli masz wybierac pomiedzy tym chłąmem alpharad a behringerem to polecam to drugie do szkoły to napewno wystarczy sa przewodowe ja gdzieś widziłąem te alpgarady to wicej rzy słyszełm jakie sszumy niż to co ktos do nich mówił na kablu na pewnoo teo nie doświadczysz pozdrawiam

Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.

ODPOWIEDZ