Jestem w fazie rozwazan nad zakupem miksera audio
wystarcza mi 4 kanaly wskazane by bylo zasilanie phantom
jesli mozliwe to volume fader a nie potencjometr rotacyjny
preampy nie powinny wprowadzac wlasnych szumow
i zaklocen byc ,stosunkowo niewielkie i w miare rossadna cena
na mysl przychodza mi :1 taki niebieski mixer 4 ry kanaly Yamachy
2alesis-a lub samsona . mile widziane inne propozycje i wypowiedzi uzytkownikow oraz + i - roznych modeli(przepraszam za nieco chaotyczna forme mojej wypowiedzi)
Mixer 4-kanałowy
Re: Mixer 4-kanałowy
dodam jeszcze do ostatniego : mnilo by bylo zeby kazdy tor byl osobno
i byla mozliwosc przelaczenia syganalu wyjsciowego stereo na mono, na procesorze efektow mi niezalezy .to chyba tyle na ta chwile ;)
czy to zbyt duze wymagania ?? chyba chodzi mniejwiecej o to ,zeby zaspokoic moje potrzeby, bo takie mam oczekiwania od sprzetu.
pozdrawiam
i byla mozliwosc przelaczenia syganalu wyjsciowego stereo na mono, na procesorze efektow mi niezalezy .to chyba tyle na ta chwile ;)
czy to zbyt duze wymagania ?? chyba chodzi mniejwiecej o to ,zeby zaspokoic moje potrzeby, bo takie mam oczekiwania od sprzetu.
pozdrawiam
Witaj
Zobacz ten mixer - podaje Tobie link.Nie maa do niego żadnych zastrzeżeń - jest tani, praktyczny, posiada procesor efektów, dobrze brzmi i tyly.Jestem z niego zadowolony.
http://www.lauda-audio.pl/prod/4007/506.htm
pozdrawiam
mandaryn
Zobacz ten mixer - podaje Tobie link.Nie maa do niego żadnych zastrzeżeń - jest tani, praktyczny, posiada procesor efektów, dobrze brzmi i tyly.Jestem z niego zadowolony.
http://www.lauda-audio.pl/prod/4007/506.htm
pozdrawiam
mandaryn

from one source all things depend....
Według mnie stosunkowo tańszym, lepszym i praktyczniejszym wyborem będzie zakup miksera Soundcraft COMPACT 4...
Jutro powinienem mieć go u siebie
...

Jestem po prostu fanem metalu!!!
...Według mnie stosunkowo tańszym, lepszym i praktyczniejszym wyborem będzie zakup miksera Soundcraft COMPACT 4...
......
...a nie mówiłem?

...a nie mówiłem?

from one source all things depend....