Ivan i Delfin w Wołominie

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
student
Ivan i Delfin w Wołominie

Post autor: student » środa 15 wrz 2004, 21:18

W ostatnią niedzielę w Wołominie ww zespół dał krótki recital, miły akcent po jakimś dęsowo-wrzaskliwym trio....

Fajnie chłopaki grali, nieźle było słychać... ewentualne drobne uwagi krytyczne tym razem zachowam dla siebie... ;) ...

Typuję, że ktoś z forumowiczów jeszcze tam był - jakie wrażenia?

Pozdr.

makaronix

Re: Ivan i Delfin w Wołominie

Post autor: makaronix » środa 15 wrz 2004, 21:51

...W ostatnią niedzielę w Wołominie ww zespół dał krótki recital, miły akcent po jakimś dęsowo-wrzaskliwym trio....

Fajnie chłopaki grali, nieźle było słychać... ewentualne drobne uwagi krytyczne tym razem zachowam dla siebie... ;) ...

Pozdr....

a to to niby co za muza tez dance przeciez te czarne oczy to ...szkoda gadac chociaz każdy słucha tego co lubi

a i pewnie chłopaki nie grali tylko mini dysk pozdrawiam
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.

Awatar użytkownika
student

Post autor: student » środa 15 wrz 2004, 22:28

......W ostatnią niedzielę w Wołominie ww zespół dał krótki recital, miły akcent po jakimś dęsowo-wrzaskliwym trio....

Pozdr....

a to to niby co za muza tez dance przeciez te czarne oczy to ...szkoda gadac chociaz każdy słucha tego co lubi

a i pewnie chłopaki nie grali tylko mini dysk pozdrawiam...

No niezupełnie...

Chłopaki ładnie grali "na żywca", to fachowcy, pozostałe kawałki mają całkiem do rzeczy.

makaronix

Post autor: makaronix » środa 15 wrz 2004, 22:31

.........W ostatnią niedzielę w Wołominie ww zespół dał krótki recital, miły akcent po jakimś dęsowo-wrzaskliwym trio....

Pozdr....

a i pewnie chłopaki nie grali tylko mini dysk pozdrawiam...

No niezupełnie...

Chłopaki ładnie grali "na żywca", to fachowcy, pozostałe kawałki mają całkiem do rzeczy....

cóż o gustach się dyskutowac nie powinno słyszałem z5 ich kawałków i ie przypadły mi do gustu
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.

molkon

Post autor: molkon » czwartek 16 wrz 2004, 06:59

Uczestnictwo w "Jestem jaki jestem" wiele mu nie dało (to samo mozna powiedzieć o udziale w "Idolu") więc chłopak wybija się w inny sposób (nie licząc serialu w TVN, w którym będzie lub już występuje). Zgadzam się - o gustach nie należy dyskutować - mnie osobiście także, nie przypada tego rodzaju twórczość do gustu - twórczość, bo co by to nie było to jednak jakaś twórczość przecież jest.

Awatar użytkownika
student

Post autor: student » czwartek 16 wrz 2004, 18:21

No, to zrobiliście mnie fanem IiD !

Nawet nie wspomniałem o wokaliście i jego obecności w różnych programach różnych telewizji..... ( cóż za znajomość jego biografii, gratuluję ) , chodziło mi głównie o grę na żywo, poza tym pisałem tylko, że to miły akcent po wcześniejszych "artystach".

Pozdr.

molkon

Post autor: molkon » piątek 17 wrz 2004, 08:36

...

No, to zrobiliście mnie fanem IiD !

Nawet nie wspomniałem o wokaliście i jego obecności w różnych programach różnych telewizji..... ( cóż za znajomość jego biografii, gratuluję ) , chodziło mi głównie o grę na żywo, poza tym pisałem tylko, że to miły akcent po wcześniejszych "artystach".

Pozdr. ...

W rzeczywistości nie jestem fanem Ivana i Delfina (tego drugiego w ogóle nie znam) i mogę przyznać się otwarcie - oglądałem "Idola" i "Jestem jaki Jestem" z udziałem Michała Wiśniewskiego (serialu "Na wspólnej" nie oglądałem ani razu - widziałem zapowiedzi odcinków z udziałem tego chłopaka). Posiadam pamięć fotograficzną, a więc zapamiętuję np.: osoby o nietypowych dla polaków rysach twarzy (czytaj: nie polskich).

Natomiast stwierdzenie, a propo znajomości biografii (rozśmieszyłeś mnie tym:) - hmm, pozostaje mi tylko odesłać Cię do słownika wyrazów obcych, z którego dowiesz się co oznacza słowo "biografia". Aby ułatwić Ci zadanie, poniżej, przedstawiam jego definicję:

biografia - życiorys postaci znanej, wybitnej. Urodził się, hmm....uczęszczał do szkoły....hmm....no i chyba biografia została pomylona z sukcesami medialnymi;) Pozdrawiam

molkon

Post autor: molkon » piątek 17 wrz 2004, 08:38

...dla polaków...

oczywiście poprawiam się: dla Polaków:)

Awatar użytkownika
ula

Post autor: ula » piątek 17 wrz 2004, 08:49

ja słyszałam tylko piosenke "jej czarne oczy" .... i chociaz gatunkowo to zupelnie nie to czego słucham , to ta pienisnia bardzo mi sie podoba , fajnie zapisewana , dobrze zagrana .

Pozdrawiam Ula :)

ODPOWIEDZ