W ostatnią niedzielę w Wołominie ww zespół dał krótki recital, miły akcent po jakimś dęsowo-wrzaskliwym trio....
Fajnie chłopaki grali, nieźle było słychać... ewentualne drobne uwagi krytyczne tym razem zachowam dla siebie... ;) ...
Typuję, że ktoś z forumowiczów jeszcze tam był - jakie wrażenia?
Pozdr.
Ivan i Delfin w Wołominie
Re: Ivan i Delfin w Wołominie
...W ostatnią niedzielę w Wołominie ww zespół dał krótki recital, miły akcent po jakimś dęsowo-wrzaskliwym trio....
Fajnie chłopaki grali, nieźle było słychać... ewentualne drobne uwagi krytyczne tym razem zachowam dla siebie... ;) ...
Pozdr....
a to to niby co za muza tez dance przeciez te czarne oczy to ...szkoda gadac chociaz każdy słucha tego co lubi
a i pewnie chłopaki nie grali tylko mini dysk pozdrawiam
Pozdr....
a to to niby co za muza tez dance przeciez te czarne oczy to ...szkoda gadac chociaz każdy słucha tego co lubi
a i pewnie chłopaki nie grali tylko mini dysk pozdrawiam
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.
......W ostatnią niedzielę w Wołominie ww zespół dał krótki recital, miły akcent po jakimś dęsowo-wrzaskliwym trio....
Pozdr....
a i pewnie chłopaki nie grali tylko mini dysk pozdrawiam...
No niezupełnie...
Chłopaki ładnie grali "na żywca", to fachowcy, pozostałe kawałki mają całkiem do rzeczy.
Pozdr....
No niezupełnie...
Chłopaki ładnie grali "na żywca", to fachowcy, pozostałe kawałki mają całkiem do rzeczy.
.........W ostatnią niedzielę w Wołominie ww zespół dał krótki recital, miły akcent po jakimś dęsowo-wrzaskliwym trio....
Pozdr....
No niezupełnie...
Chłopaki ładnie grali "na żywca", to fachowcy, pozostałe kawałki mają całkiem do rzeczy....
cóż o gustach się dyskutowac nie powinno słyszałem z5 ich kawałków i ie przypadły mi do gustu
Pozdr....
No niezupełnie...
Chłopaki ładnie grali "na żywca", to fachowcy, pozostałe kawałki mają całkiem do rzeczy....
cóż o gustach się dyskutowac nie powinno słyszałem z5 ich kawałków i ie przypadły mi do gustu
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.
Uczestnictwo w "Jestem jaki jestem" wiele mu nie dało (to samo mozna powiedzieć o udziale w "Idolu") więc chłopak wybija się w inny sposób (nie licząc serialu w TVN, w którym będzie lub już występuje). Zgadzam się - o gustach nie należy dyskutować - mnie osobiście także, nie przypada tego rodzaju twórczość do gustu - twórczość, bo co by to nie było to jednak jakaś twórczość przecież jest.
No, to zrobiliście mnie fanem IiD !

Nawet nie wspomniałem o wokaliście i jego obecności w różnych programach różnych telewizji..... ( cóż za znajomość jego biografii, gratuluję

Pozdr.
...
Nawet nie wspomniałem o wokaliście i jego obecności w różnych programach różnych telewizji..... ( cóż za znajomość jego biografii, gratuluję
) , chodziło mi głównie o grę na żywo, poza tym pisałem tylko, że to miły akcent po wcześniejszych "artystach".
Pozdr. ...
W rzeczywistości nie jestem fanem Ivana i Delfina (tego drugiego w ogóle nie znam) i mogę przyznać się otwarcie - oglądałem "Idola" i "Jestem jaki Jestem" z udziałem Michała Wiśniewskiego (serialu "Na wspólnej" nie oglądałem ani razu - widziałem zapowiedzi odcinków z udziałem tego chłopaka). Posiadam pamięć fotograficzną, a więc zapamiętuję np.: osoby o nietypowych dla polaków rysach twarzy (czytaj: nie polskich).
Natomiast stwierdzenie, a propo znajomości biografii (rozśmieszyłeś mnie tym:) - hmm, pozostaje mi tylko odesłać Cię do słownika wyrazów obcych, z którego dowiesz się co oznacza słowo "biografia". Aby ułatwić Ci zadanie, poniżej, przedstawiam jego definicję:
biografia - życiorys postaci znanej, wybitnej. Urodził się, hmm....uczęszczał do szkoły....hmm....no i chyba biografia została pomylona z sukcesami medialnymi;) Pozdrawiam

Pozdr. ...
W rzeczywistości nie jestem fanem Ivana i Delfina (tego drugiego w ogóle nie znam) i mogę przyznać się otwarcie - oglądałem "Idola" i "Jestem jaki Jestem" z udziałem Michała Wiśniewskiego (serialu "Na wspólnej" nie oglądałem ani razu - widziałem zapowiedzi odcinków z udziałem tego chłopaka). Posiadam pamięć fotograficzną, a więc zapamiętuję np.: osoby o nietypowych dla polaków rysach twarzy (czytaj: nie polskich).
Natomiast stwierdzenie, a propo znajomości biografii (rozśmieszyłeś mnie tym:) - hmm, pozostaje mi tylko odesłać Cię do słownika wyrazów obcych, z którego dowiesz się co oznacza słowo "biografia". Aby ułatwić Ci zadanie, poniżej, przedstawiam jego definicję:
biografia - życiorys postaci znanej, wybitnej. Urodził się, hmm....uczęszczał do szkoły....hmm....no i chyba biografia została pomylona z sukcesami medialnymi;) Pozdrawiam
...dla polaków...
oczywiście poprawiam się: dla Polaków:)
oczywiście poprawiam się: dla Polaków:)
ja słyszałam tylko piosenke "jej czarne oczy" .... i chociaz gatunkowo to zupelnie nie to czego słucham , to ta pienisnia bardzo mi sie podoba , fajnie zapisewana , dobrze zagrana .
Pozdrawiam Ula :)