Nowe iMaki....

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Marceli
Nowe iMaki....

Post autor: Marceli » wtorek 31 sie 2004, 11:52

http://www.apple.com/imac/

Ale design...

Piotr

3Head

Re: Nowe iMaki....

Post autor: 3Head » wtorek 31 sie 2004, 14:05

bardzo fajnie wyglada ten komputerek , no i miejsca zajmuje tyle co monitor LCD .

ale ja czekam na jakiegos PowerBook'a G5

pozdrawiam;

Awatar użytkownika
cichydd

Post autor: cichydd » wtorek 31 sie 2004, 14:24

...bardzo fajnie wyglada ten komputerek , no i miejsca zajmuje tyle co monitor LCD .

ale ja czekam na jakiegos PowerBook'a G5

pozdrawiam;...

Fajny. Po prostu laptop bez klawiszy na nózce. Ale wciąż najbardziej podoba mi się seria G4 i stacje i iMaci ( lampki ).

Awatar użytkownika
AXIS

Post autor: AXIS » wtorek 31 sie 2004, 18:57

Piękne są

W końcu się doczekałem na iMac-a G5. ale kupię dopiero w przyszłym roku, bo budżet przekroczę

Wygląda też, że są cichutkie, tak przynajmniej podaje Apple.

Pozdrawiam,

Maciej R.

3Head

Post autor: 3Head » środa 01 wrz 2004, 09:20

no tak , seria G4 jest bardzo udana , jesli chodzi o wyglad . Mam G4 , wyglada jak zabaweczka dla dzieci

jesli chodzi o zakup , to w zaleznosci od tego , co chcesz kupic warto poczekac. Za jakies pol roku , moze wczesniej , bedzie druga seria tych komputerow , beda mialy szybsze nieco procesory , w kazdym razie kilka rzeczy bedzie na pewno zmienionych . Dzieje sie tak w przypadku kazdego urzadzenia , wiec kupienie maszyny od razu , gdy sie pojawia jest rownoznaczne z tym , ze sprzet dosc szybko sie zestarzeje ( oczywiscie pod wzgledem rynkowym Appla - bo ogolem te komputery szybko sie nie starzeja ) .

pozdrawiam;

ODPOWIEDZ