Asystent operatora dźwięku - czy warto?
Jestem ciekaw Waszych opinii, jest we Wrocławiu dwuletnie studium realizacji dźwięku po którym otrzymuje się wymieniony w temacie tytuł. Studium jest w systemie zaocznym 290 zł miesięcznie.
Pytanie:czy warto inwestować prawie 6 tysięcy złotych by zdobyć taki zawód?
Pytanie:czy warto inwestować prawie 6 tysięcy złotych by zdobyć taki zawód?
Re: Asystent operatora dźwięku - czy warto?
Ha, pewnie że bym chciał studiować w Instytucie Akustyki ale niestety mam dobrą pracę we wrocku:(
P.S. Ktoś informując mnie się pomylił zawód po szkole to :Asystent realizatora dźwięku
P.S. Ktoś informując mnie się pomylił zawód po szkole to :Asystent realizatora dźwięku
...Jestem ciekaw Waszych opinii, jest we Wrocławiu dwuletnie studium realizacji dźwięku po którym otrzymuje się wymieniony w temacie tytuł. Studium jest w systemie zaocznym 290 zł miesięcznie.
Pytanie:czy warto inwestować prawie 6 tysięcy złotych by zdobyć taki zawód? ...
Czy mógłbyś podać mi namiary na tę szkole?Najlepiej adres.Też szukam tekiego rozwiązania.Myśle że trzeba wcześniej sprawdzić jakim sprzętem dysponują,kto wykłada i jaki jest program nauki.
Pozdrawiam i czekam na namiary.
Pytanie:czy warto inwestować prawie 6 tysięcy złotych by zdobyć taki zawód? ...
Czy mógłbyś podać mi namiary na tę szkole?Najlepiej adres.Też szukam tekiego rozwiązania.Myśle że trzeba wcześniej sprawdzić jakim sprzętem dysponują,kto wykłada i jaki jest program nauki.

from one source all things depend....
...
...zajrzyj tutaj
..ewentulanie adres "fizyczny"
Regionalny Osrodek Edukacji
Uniwersytecka 1
Wroclaw
te. 071-3460763
[addsig]

...zajrzyj tutaj

Uniwersytecka 1
Wroclaw
te. 071-3460763
[addsig]
-->play your reason system<--
...zajrzyj tutaj

Uniwersytecka 1
Wroclaw
te. 071-3460763
...
dzięki mysza

Wiesz może coś wiecej na temat tej szkoly?Kto tam wyklada?Jaki poziom?Na papierze za bardzo mi nie zależy(choć może by się przydał:),chciałbym się czegoś więcej nauczyć i zdobyć praktyke!

Dzieki wszystkim za wszelkie informacje.
Pozdrawiam

from one source all things depend....
to może i ja skorzystam bo szukam takiej właśnie lub podobnej szkoły....jak to niedawno pisał Hardi....chcę sięczegoś nauczyć i mieć papierek który potwierdza że mam coś wspólnego z tym, oczywiście wiem że zamiast papierka lepsze jest doświadczenie tylko jak mam zdobyć doświadczenie skoro łatwiej jednak sięgdzieś załapać mając papierek....no nie ważne....
reasumując :
Czy znacie jakieś szkoły prywatne artystyczne ( muzyka, realizacja , wokal itp ) w Łodzi ?
PS dzwoniłem do Yamahy ale niestety nikt nie odbiera więc pozostaje czekanie do września
[addsig]
reasumując :
Czy znacie jakieś szkoły prywatne artystyczne ( muzyka, realizacja , wokal itp ) w Łodzi ?
PS dzwoniłem do Yamahy ale niestety nikt nie odbiera więc pozostaje czekanie do września
[addsig]
...:: Łódź ::...
A może na łamach EiS opublikować taki spis szkół prywatnych i publicznych. Coś w rodzaju tego dodatku "Studia Nagrań w Polsce", ale niekoniecznie w formie drugiej gazetki. Przydało by się coś takiego
Nie polecam z góry Rezyserii Dźwieku w Poznaniu na UAM,bo nic sie tam nie nauczycie z praktyki,tylko wiedza muzyczna zadnej elektroniki,chcoc oczywisce takowe przedmioty tam są.Nauczą was tylko podejscia do muzyki,muzyków!!!!!
Shine On!!!!
Floyd ma cześciowo rację.
Niestety na UAM jest tylko kilka zajęć, które mają coś wspólnego z realizacją. Są zajęcia z Piotrem Madziarem, Sebastianem Włodarczykiem, Piotrem Kałużnym i Jerzym Zieleniakiem. Ponadto za interesujące uważam zajęcia z Piotrem Pękalą a także z Krzysztofem Graczykiem.
Reszta niestety jest prowadzona przez ludzi, którzy mają blade pojęcie, albo w ogóle nie mają o praktyce...
Niestety brakuje tam fachowców-praktyków.
Jeśli chcecie więc studiować na UAM to weźcie pod uwagę to, ze będzie trzeba praktyczną część nauki samemu sobie załatwić: szukać okazji i możliwości walki z firmami nagłośnieniowymi, albo w studiach (na szczęście w Poznaniu kilka takich istnieje więc jest gdzie szukać).
Ja traktuję te studia bardzo rozwojowo, ale jeśli chodzi Wam o 3lata nauki i pracy nad konkretami i ze sprzętem to poszukajcie czegoś innego. To nie są studia, po których wyjdziecie "zwarci i gotowi" (a tak naprawde po jakich wyjdziecie?
)
Pozdrawiam, Antheck
Niestety na UAM jest tylko kilka zajęć, które mają coś wspólnego z realizacją. Są zajęcia z Piotrem Madziarem, Sebastianem Włodarczykiem, Piotrem Kałużnym i Jerzym Zieleniakiem. Ponadto za interesujące uważam zajęcia z Piotrem Pękalą a także z Krzysztofem Graczykiem.
Reszta niestety jest prowadzona przez ludzi, którzy mają blade pojęcie, albo w ogóle nie mają o praktyce...
Niestety brakuje tam fachowców-praktyków.
Jeśli chcecie więc studiować na UAM to weźcie pod uwagę to, ze będzie trzeba praktyczną część nauki samemu sobie załatwić: szukać okazji i możliwości walki z firmami nagłośnieniowymi, albo w studiach (na szczęście w Poznaniu kilka takich istnieje więc jest gdzie szukać).
Ja traktuję te studia bardzo rozwojowo, ale jeśli chodzi Wam o 3lata nauki i pracy nad konkretami i ze sprzętem to poszukajcie czegoś innego. To nie są studia, po których wyjdziecie "zwarci i gotowi" (a tak naprawde po jakich wyjdziecie?

Pozdrawiam, Antheck
Stevie Wonder: "You're the best stage crew I've ever seen..."