Korg Megamusic Polska - czy to dobry dystrybutor?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
astro
Korg Megamusic Polska - czy to dobry dystrybutor?

Post autor: astro » piątek 28 maja 2004, 12:13

Od jakiegoś czasu próbuję się dowiedzieć o pewien szczegół w budowie klawiatury Korga.

Niestety bezskutecznie. Za to od pewnego sprzedawcy dowiedziałem się, że są problemy z terminowością dostaw i z serwisem. Czy możecie to potwierdzić. Jakie są wasze doświadczenia z Megamusic?

Arek - Radzyń Podlaski

Awatar użytkownika
AndrzejM

Re: Korg Megamusic Polska - czy to dobry dystrybutor?

Post autor: AndrzejM » piątek 28 maja 2004, 12:45

...Od jakiegoś czasu próbuję się dowiedzieć o pewien szczegół w budowie klawiatury Korga.

Niestety bezskutecznie. Za to od pewnego sprzedawcy dowiedziałem się, że są problemy z terminowością dostaw i z serwisem. Czy możecie to potwierdzić. Jakie są wasze doświadczenia z Megamusic?

...

daja bardzo dobre ceny! Ale na sprzet czasem trzeba poczekac i 2 miesiace.

Andrev

Awatar użytkownika
maYod

Post autor: maYod » piątek 28 maja 2004, 15:44

na tyle często ze wspólnikiem słyszeliśmy w słuchawce "pod koniec przyszłego tygodnia", że stało się to takim naszym powiedzonkiem (czymś w rodzaju "ruskiego miesiąca" lub "świętego nigdy"), tym bardziej, że kiedy nadszedł już ów koniec tygodnia znów słyszeliśmy to samo :) ale ogólnie z megamusic jesteśmy zadowoleni - z serwisu też, choć słyszałem o nim różne opinie, więc może akurat my mieliśmy szczęście :)

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » piątek 28 maja 2004, 16:05

Ja kupiłem w MM lub przez MM kilka rzeczy i teź znam objaw: "na koniec przyszłego tygodnia". Choć raz było tak, że gitara miała być "na koniec przyszłego miesiąca", po oczywiście kilku poprzednich , a PRZYPADKIEM okazało się że ONA JEST i czeka na mnie. Teraz np. ostrzę zęby na AX-10A od pół roku już, w prasie są reklamy mówiące że rzzcz jest do kupienia (nawet cena jest) ale oczywiście rzeczy nie ma , lecz będzie ...zgdanijcie kiedy?

ale ogólnie też jestem zadowolony - siła przyzwyczajenia.:-))

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

ZAPA

Post autor: ZAPA » czwartek 22 lip 2004, 14:24

>Teraz np. ostrzę zęby na AX-10A od pół roku już, w prasie są reklamy >mówiące że rzzcz jest do kupienia (nawet cena jest) ale oczywiście >rzeczy nie ma , lecz będzie ...zgdanijcie kiedy?

Ja już widziałem ten efekt w kilku sklepach. Może to nie wina MEGA MUSIC tylko sklepy czasem dają ciała.

Pozdrawiam

Zapa

ODPOWIEDZ