Cool Edit .pk

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
minimalmusic
Cool Edit .pk

Post autor: minimalmusic » środa 11 lut 2004, 11:49

witam,

przyznaje ze nie odrobilem zadania domowego i nie probowalem rozwiazac swojego problemu we wlasnym zakresie.. poniewaz jest to problem niskiego rzedu i nie mam cierpliwosci doszukiwac sie odpowiedzi.. jesli ktos z Was zna odpowiedz na moje pytanie, to poprosze

Co zrobić żeby Cool Edit nie tworzył plików .pk ?

drażni mnie to już od kilku lat, ale jakos nigdy nie zebralem sie, zeby z tym powalczyc..

pozdrawiam

Awatar użytkownika
rednacz

Re: Cool Edit .pk

Post autor: rednacz » środa 11 lut 2004, 11:58

drażni mnie to już od kilku lat, ale jakos nigdy nie zebralem sie, zeby z tym powalczyc..

Settings, zakladka Display, w okienku Peak Files odptaszkuj Save Peak Cache Files

TW

Awatar użytkownika
hardstep

Post autor: hardstep » środa 11 lut 2004, 12:12

...witam,

przyznaje ze nie odrobilem zadania domowego i nie probowalem rozwiazac swojego problemu we wlasnym zakresie.. poniewaz jest to problem niskiego rzedu i nie mam cierpliwosci doszukiwac sie odpowiedzi.. jesli ktos z Was zna odpowiedz na moje pytanie, to poprosze

Co zrobić żeby Cool Edit nie tworzył plików .pk ?

pozdrawiam...

No cóż,prosta sprawa :Settings->Display->i tam tzeba odznaczyć "save peak cache files".Mnie też wkurzały wszechobecne "piki".

Pozdrawiam,Bartek.

Awatar użytkownika
minimalmusic

Post autor: minimalmusic » środa 11 lut 2004, 17:21

ooooo dziekuje bardzo

ODPOWIEDZ