Spoko, że się nie obraziłeś ;) Nie było to skierowane tak do Ciebie, tylko raczej do ogólnej sytuacji ... gdzie nie kliknę to trance/techno (akurat nie lubię), więc wylałem swoje żale ;)
Nasza muzyka...
Re: Nasza muzyka...
Tak czy inaczej - muzyka jest sztuką, a w sztuce jest tak, że każdy może próbować.
:)) ...
nie no, chwileczkę, umówmy się, że nie wszystko można nazwać muzyką. Nie każda muzyka też jest od razu sztuką. A Techno i Trance trudno zaliczyć do którejkolwiek z tych kategorii.
[addsig]
nie no, chwileczkę, umówmy się, że nie wszystko można nazwać muzyką. Nie każda muzyka też jest od razu sztuką. A Techno i Trance trudno zaliczyć do którejkolwiek z tych kategorii.
...
Panowie, uważam ten wątek za jeden z lepszych w całej historii forum i wielkie dzięki koledze dwoogazowi za pomysł. Ale mam prośbę. Czy moglibyśmy chociaż tutaj starać się unikać jałowych dyskusji? Niech to będzie po prostu wątek z naszą muzyką.
Zainteresowanych odsyłam do najnowszego wydania EIS gdzie świetnie zdefiniowane jest zjawisko muzyki POP a to przecież ona dyktuje co się teraz produkuje, gra i kupuje(w sensie komercyjnym oczywiście).
Nie piętnuję tym samym ambitnej domowej dłubaninki w ulubionych klimatach.
Ale nie o tym.
Jestem bardzo mile zaskoczony wszystkimi utworami jakie znalazły się w tym wątku.
Poziom jest bardzo wysoki i jest do czego równać:) Gratuluję wszystkim zapału i efektów.
Powodzenia i pozdrawiam.
Dominik.
[addsig]
Fostex MK 2
Pod tym linkiem można posłuchać demek zrobionych na samplach zrobionych przeze mnie na DX7
TAk sobie wymuśliłem aby dema były zerobione w 100% na tym co zsaamplowałem dlatego nie
ma bebnow
Jeśli komuś odpowiadają takie klimaty to proszę kontakt Chętnie nagrałbym to na akustycznie
Np część syntow zastapiłbym saxofonami
Sample są oczywiśćie free będą się pojawiać nastepne paczki w oddstępach 2-3-4 tygodniowych
Uwagi opinie.skargi .mile widziane
Andrzej
Wchodzę ... myślę sobie ... pewnie będzie kolejne g... techno/trance lub inna pseudo muzyka ... a tu miła niespodzianka :) Podoba mi się!
...
Hehe, wielkie dzięki :).
Właśnie uruchomiłem update strony. Ponownie - dużo nowej muzy. Zapraszam!
- Piotr
www.piotrmusial.com
- Piotr...
...
Super muzyczka, a utwór otwierający... przez chwile myślełem, że przez pomyłkę wszedłem na stronę Christophera Younga :)
-
- Kontakt:
Moje nowe rzeczy pod tymi adresami:
www.soundcloud.com/cocacolumbia
www.soundcloud,com/dw00gie