Studio nagrań w autobusie
Bez komentarza co do powyższej wypowiedzi ...
Prawda jest jedna ... to co robi TIMBALAND z całym sztabem ludzi jest THE BEST.
Bez urazy niektórym forumowiczom ale dla mnie niektóre powyższe posty mają jedynie podtekst zazdrości i rozpaczy niespełnionych nadziei i ambicji. Życie z głową w chmurach z różowymi okularami na nosie. A realnie wygląda to tak jak widać i słychać ...
Poważna osoba nawet nie wspominałaby o tym, że "ten autobus" ma służyć nagraniom na setkę ... chyba, że zna się na produkcji muzyki jak mucha na produkcji betonu ...
Pozdrawiam
Prawda jest jedna ... to co robi TIMBALAND z całym sztabem ludzi jest THE BEST.
Bez urazy niektórym forumowiczom ale dla mnie niektóre powyższe posty mają jedynie podtekst zazdrości i rozpaczy niespełnionych nadziei i ambicji. Życie z głową w chmurach z różowymi okularami na nosie. A realnie wygląda to tak jak widać i słychać ...
Poważna osoba nawet nie wspominałaby o tym, że "ten autobus" ma służyć nagraniom na setkę ... chyba, że zna się na produkcji muzyki jak mucha na produkcji betonu ...
Pozdrawiam
Re: Studio nagrań w autobusie
waldek-j "Timbaland jest producentem muzycznym ( wartym ponad 75 milionow dolarow)"
Ja bym się obraził nawet jakby ktoś powiedział że jestem wart miliard dolców ! Co to - niewolnik na sprzedaż ?
"Timbaland sprzedal ponad 30 milionow plyt"
On sprzedał ??? Stał na bazarze i handlował ??
Wiekszosc z was dalaby sie pokroic zeby moc sprzedac jedna dziesiecio-tysieczna tego co ten facet.
Uważasz, ze większość nie ma szacunku do siebie i godności ?
Ten bus to jest wiocha i tyle, ale może być przydatny.
Ja bym się obraził nawet jakby ktoś powiedział że jestem wart miliard dolców ! Co to - niewolnik na sprzedaż ?
"Timbaland sprzedal ponad 30 milionow plyt"
On sprzedał ??? Stał na bazarze i handlował ??
Wiekszosc z was dalaby sie pokroic zeby moc sprzedac jedna dziesiecio-tysieczna tego co ten facet.
Uważasz, ze większość nie ma szacunku do siebie i godności ?
Ten bus to jest wiocha i tyle, ale może być przydatny.
Typowe amerykańskie efekciarstwo. Niektóre rozwiązania interesujące ale jak zwykle wyszło festyniarsko. To jest jakaś tancbuda gdzie ma się wszystko świecić w różnych kolorach tęczy czy miejsce do nagrywek? Dobra, część mieszkalna jest do odpuszczenia, ale w studiu pierdylion kolorowych świateł mnie osobiście doprowadzałby do szału (i tu nie mówię o diodach czy wyświetlaczach sprzętu)
Stay Psychedelic People!
"w studiu pierdylion kolorowych świateł mnie osobiście doprowadzałby do szału"
i napisał to kolega od psajtransów elo!
IMAO
Jednak to prawda co mówią o tym forum
...Jednak to prawda co mówią o tym forum ...
I dlatego udzielam się tu tylko sporadycznie. Jak bede miał ochotę sie przekrzykiwać to zostanę posłem. A póki co wolę jednak uczciwie zarabiać na życie
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Bez urazy niektórym forumowiczom ale dla mnie niektóre powyższe posty mają jedynie podtekst zazdrości
.......
A ze tak zapytam z ciekawosci - ktore?
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)