Witam,
Chciałbym uprzejmie donieść, że wczoraj zapowiedzieliśmy nowy plug-in, tym razem instrument (virtual analog) o nazwie Shioitor - tym razem bez "przydomków" :)
Pozdrawiam,
Sebastian/D16
Witam,
Chciałbym uprzejmie donieść, że wczoraj zapowiedzieliśmy nowy plug-in, tym razem instrument (virtual analog) o nazwie Shioitor - tym razem bez "przydomków" :)
Pozdrawiam,
Sebastian/D16
Synth jak synth, audio-dema niewiele mi mówią ale, pseudo-hardware'owe GUI powaliło mnie po raz kolejny. Kiedy będzie dostępna wersja demo tego syntha ?
...
Synth jak synth, audio-dema niewiele mi mówią ale, pseudo-hardware'owe GUI powaliło mnie po raz kolejny. Kiedy będzie dostępna wersja demo tego syntha ?...
Narazie żadnych dat, żadnych kwot ;)
...
...
Synth jak synth, audio-dema niewiele mi mówią ale, pseudo-hardware'owe GUI powaliło mnie po raz kolejny. Kiedy będzie dostępna wersja demo tego syntha ?...
Narazie żadnych dat, żadnych kwot ;)...
Wygląda smakowicie, byle tylko cena nie była zaporowa ;)
a nie ma czasem już jakiegoś VST`ka który udaje Juno 106? bo gdzieś chyba coś takiego widziałem. a ten wygląda pięknie! mamw domu SH-101 ale tego też sobie sprawię, heh szkoda że nie da się takiego zrobić w wersji hardware (w sumie to da się ale kto to zrobi...)
Co do D16Group - jak to chłopaki jest z tym Rolandem , bo czytałem w FutureMusic (chyba..) że była jakaś próba połączenia sił.