Recoil - Alan Wilder (ex.DepecheMode) na swojej stronie w taki oto sympatyczny sposób prezentuje swoje "domowe" studio nagrań :
ruchome zdjęcie panoramiczne 360°
klikajcie w poszczególne urządzenia na zdjęciu
Recoil - Alan Wilder (ex.DepecheMode) na swojej stronie w taki oto sympatyczny sposób prezentuje swoje "domowe" studio nagrań :
...
historia budowy na slajdach
...
jego odejście z DM było dla mnie przykrym wydarzeniem
...
...
...
jego odejście z DM było dla mnie przykrym wydarzeniem...
Niezłe mi domowe studio...
szkoda że nie pokazał wszystkich instrumentów, takich jak emulator I i E-Max II Turbo. Jest za to emulator w racku. Zabytki których po prostu trudno nie kochać.
A jego odejście z DM??? żeczywiście szkoda. Gdyby piosenki POP wyposarzyć w jego brzmienie, to byłoby naprawdę wielka rzecz. Dzisiejsze DM pokazuje brzemieniowo jak bardzo ważnym był człowiekiem w tej grupie. Bo niewystarczy nakupować starych analogów z ebay. Trzeba jeszcze umieć je obsługiwać
...
...
Kilka lat temu podobne prezentacje w QT 360 mial na swojej stronie Vai. Pewnie gdzies to jeswzcze lezy.
Niezłe mi domowe studio...
szkoda że nie pokazał wszystkich instrumentów, takich jak emulator I i E-Max II Turbo. Jest za to emulator w racku. Zabytki których po prostu trudno nie kochać.
A jego odejście z DM??? żeczywiście szkoda. Gdyby piosenki POP wyposarzyć w jego brzmienie, to byłoby naprawdę wielka rzecz. Dzisiejsze DM pokazuje brzemieniowo jak bardzo ważnym był człowiekiem w tej grupie. Bo niewystarczy nakupować starych analogów z ebay. Trzeba jeszcze umieć je obsługiwać...
Zgadzam się z Tobą w 100% !!! On był w DM facetem od tzw.czarnej roboty. Jako jedyny potrafił na prawdę dobrze grać na instrumentach, a przede wszystkim tworzyć oryginalne brzmienia (nie bez przyczyny miał ksywkę Mr.Emulator). Dzisiejsze DM wynajmuje sobie ludzi do całej produkcji, oraz na koncerty (dodatkowy klawiszowiec+perkusista).
i to się słyszy, dzisiejsze DM nie do końca mnie przekonuje
Podobają mi się te stojaki/statywy na racki pod monitorami. Gdzie można takie dostać?
...
...
...
Kilka lat temu podobne prezentacje w QT 360 mial na swojej stronie Vai. Pewnie gdzies to jeswzcze lezy....
Kilka lat temu podobą prezentację widziałem na stronie The Prodigy. Można było robić zbliżenia i po kliknięciu na danym elemencie pojawiały się opisy. Pamiętam, że był telewizor i jak się na niego kliknęło to pisało, że służy do oglągania Simpsonów.
Podobają mi się te stojaki/statywy na racki pod monitorami. Gdzie można takie dostać?...
Coś mi się wydaje że były robione na zamówienie. Napisz do Alana W. może poda Ci namiary.