Pozytywne wpływy
- Soundscape
- Kontakt:
Dziś wróciłem z festiwalu ERA Nowe Horyzonty. Mnóstwo dobrych, niekomercyjnych filmów z dodatkiem bardzo dużej dawki koncertów wieczorami. Te 9 dni, które tam spędziłem wpłynęły na mnie tak dobrze, że teraz z powodu braku wydarzeń czuję pustkę...Ale mniejsza z tym. Dostałem bardzo dużą dawkę pozytywnej energii, poznałem fajnych ludzi i dostałem tyle ciepła, ile mnie nie trafiło przez ostatnie 2 lata. Zrodziło to we mnie bardzo dużo nowych pomysłów. Dało motywację do rozpoczęcia sporej ilości projektów w różnych gatunkach.
Jestem ciekaw jakie wydarzenia Was motywują do dalszego działania, komponowania i wszystkiego co robicie chętnie w swoim życiu.
Ja obecnie jestem w Niebie i czuję, że nie długo powstanie dużo dobrych rzeczy!
Pozdrawiam Wszystkich, Uwielbiam Wszystkich i czekam na wypowiedzi!
- morpheus70
Re: Pozytywne wpływy
No proszę, co za szczęśliwy człowiek! :)
pozdrawiam
- Soundscape
- Kontakt:

...Szczęśliwy to mało powiedziane! ...
hehe daj znac co bierzesz...
Dało motywację do rozpoczęcia sporej ilości projektów w różnych gatunkach.
Jestem ciekaw jakie wydarzenia Was motywują do dalszego działania, komponowania i wszystkiego co robicie chętnie w swoim życiu.
No właśnie, bardzo dobre pytanie. Skąd bierzecie motywację? Nie mam na myśli zleceń, bo tutaj specjalnej motywacja nie trza; musisz zrobić i tyle. Tylko że wtedy najczęściej powstają rzeczy na zimno. Rzemieślnicze. Czasem lepsze, czasem gorsze, ale rzadko dające nam autentyczną satysfakcję. Przynamniej u mnie. Mi chodzi o sytuację, kiedy robicie coś dla siebie, z potrzeby serca. Coś, za co nikt (na razie) nie zapłaci i czego nie musicie robić. Co Was do tego skłania?
Kompletnie niczym nieuzasadniony, irracjonalny idealizm.
No właśnie, bardzo dobre pytanie. Skąd bierzecie motywację? Nie mam na myśli zleceń, bo tutaj specjalnej motywacja nie trza; musisz zrobić i tyle. Tylko że wtedy najczęściej powstają rzeczy na zimno. Rzemieślnicze. Czasem lepsze, czasem gorsze, ale rzadko dające nam autentyczną satysfakcję. Przynamniej u mnie. Mi chodzi o sytuację, kiedy robicie coś dla siebie, z potrzeby serca. Coś, za co nikt (na razie) nie zapłaci i czego nie musicie robić. Co Was do tego skłania?...
...
Dało motywację do rozpoczęcia sporej ilości projektów w różnych gatunkach.
No właśnie, bardzo dobre pytanie. Skąd bierzecie motywację? Nie mam na myśli zleceń, bo tutaj specjalnej motywacja nie trza; musisz zrobić i tyle. Tylko że wtedy najczęściej powstają rzeczy na zimno. Rzemieślnicze. Czasem lepsze, czasem gorsze, ale rzadko dające nam autentyczną satysfakcję. Przynamniej u mnie. Mi chodzi o sytuację, kiedy robicie coś dla siebie, z potrzeby serca. Coś, za co nikt (na razie) nie zapłaci i czego nie musicie robić. Co Was do tego skłania?...
Miłość do muzyki, czyli pasja ... to chyba oczywiste ?!