Pozytywne wpływy

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:
Pozytywne wpływy

Post autor: Soundscape » niedziela 02 sie 2009, 22:50

Dobry wieczór szanownym Forumowiczom!

Dziś wróciłem z festiwalu ERA Nowe Horyzonty. Mnóstwo dobrych, niekomercyjnych filmów z dodatkiem bardzo dużej dawki koncertów wieczorami. Te 9 dni, które tam spędziłem wpłynęły na mnie tak dobrze, że teraz z powodu braku wydarzeń czuję pustkę...Ale mniejsza z tym. Dostałem bardzo dużą dawkę pozytywnej energii, poznałem fajnych ludzi i dostałem tyle ciepła, ile mnie nie trafiło przez ostatnie 2 lata. Zrodziło to we mnie bardzo dużo nowych pomysłów. Dało motywację do rozpoczęcia sporej ilości projektów w różnych gatunkach.

Jestem ciekaw jakie wydarzenia Was motywują do dalszego działania, komponowania i wszystkiego co robicie chętnie w swoim życiu.

Ja obecnie jestem w Niebie i czuję, że nie długo powstanie dużo dobrych rzeczy!

Pozdrawiam Wszystkich, Uwielbiam Wszystkich i czekam na wypowiedzi!

Awatar użytkownika
morpheus70

Re: Pozytywne wpływy

Post autor: morpheus70 » niedziela 02 sie 2009, 22:55

No proszę, co za szczęśliwy człowiek! :)

pozdrawiam

Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » niedziela 02 sie 2009, 22:59

Szczęśliwy to mało powiedziane!

Awatar użytkownika
ceres1x

Post autor: ceres1x » wtorek 04 sie 2009, 12:29

...Szczęśliwy to mało powiedziane! ... 

hehe daj znac co bierzesz...{#zdziwko}

eksperymentalna, niekomercyjna elektronika

Goddard

Post autor: Goddard » wtorek 04 sie 2009, 14:33

Dało motywację do rozpoczęcia sporej ilości projektów w różnych gatunkach.

Jestem ciekaw jakie wydarzenia Was motywują do dalszego działania, komponowania i wszystkiego co robicie chętnie w swoim życiu.

No właśnie, bardzo dobre pytanie. Skąd bierzecie motywację? Nie mam na myśli zleceń, bo tutaj specjalnej motywacja nie trza; musisz zrobić i tyle. Tylko że wtedy najczęściej powstają rzeczy na zimno. Rzemieślnicze. Czasem lepsze, czasem gorsze, ale rzadko dające nam autentyczną satysfakcję. Przynamniej u mnie. Mi chodzi o sytuację, kiedy robicie coś dla siebie, z potrzeby serca. Coś, za co nikt (na razie) nie zapłaci i czego nie musicie robić. Co Was do tego skłania?

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » wtorek 04 sie 2009, 14:44

No właśnie, bardzo dobre pytanie. Skąd bierzecie motywację? Nie mam na myśli zleceń, bo tutaj specjalnej motywacja nie trza; musisz zrobić i tyle. Tylko że wtedy najczęściej powstają rzeczy na zimno. Rzemieślnicze. Czasem lepsze, czasem gorsze, ale rzadko dające nam autentyczną satysfakcję. Przynamniej u mnie. Mi chodzi o sytuację, kiedy robicie coś dla siebie, z potrzeby serca. Coś, za co nikt (na razie) nie zapłaci i czego nie musicie robić. Co Was do tego skłania?...

Kompletnie niczym nieuzasadniony, irracjonalny idealizm.

NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
lakiernik

Post autor: lakiernik » wtorek 04 sie 2009, 14:49

...
Dało motywację do rozpoczęcia sporej ilości projektów w różnych gatunkach.

No właśnie, bardzo dobre pytanie. Skąd bierzecie motywację? Nie mam na myśli zleceń, bo tutaj specjalnej motywacja nie trza; musisz zrobić i tyle. Tylko że wtedy najczęściej powstają rzeczy na zimno. Rzemieślnicze. Czasem lepsze, czasem gorsze, ale rzadko dające nam autentyczną satysfakcję. Przynamniej u mnie. Mi chodzi o sytuację, kiedy robicie coś dla siebie, z potrzeby serca. Coś, za co nikt (na razie) nie zapłaci i czego nie musicie robić. Co Was do tego skłania?...

Miłość do muzyki, czyli pasja ... to chyba oczywiste ?!

Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman

ODPOWIEDZ