Nowe możliwości w edycji tekstu!
-
Jesli ma wyraznie napisane, ze strona automatycznie "bierze" tylko awatary max 120/120 pix. a On tego nie rozumie, jesli dodatkowo dopytuje mnie i po moim tlumaczeniu dalej nie rozumie co zrobil zle - to coz... (inna sprawa, ze nie mialem z takim przypadkiem do czynienia, nie robmy na wyrost z ludzi idiotow)
-
Re: Nowe możliwości w edycji tekstu!
Prosze nie posadzac o zlosliwosc, ale zawsze mi sie wydawalo, ze interesuje Was wlasnie to - jak najwyzszy poziom FAKTYCZNY, a nie "nominalny"
...esli ma wyraznie napisane, ze strona automatycznie "bierze" tylko awatary max 120/120 pix. a On tego nie rozumie, jesli dodatkowo dopytuje mnie i po moim tlumaczeniu dalej nie rozumie co zrobil zle - to coz... (inna sprawa, ze nie mialem z takim przypadkiem do czynienia, nie robmy na wyrost z ludzi idiotow) ...
Facet naucz się może wreszcie czytać wszystko i ze zrozumieniem - vide ...A nam akurat szkoda czasu aby administrować takie pierdoły... - i przestań już pierdzielić smuty bo robisz się żałośnie śmieszny.
[addsig]
Dziwne, tematyka magazynu i forum do najłatwiejszych nie należy, a roi się od głąbów niemiłosiernie.
Tu sie pyta i czyta odpowiedzi po czym wraca do swojego STUDIA z mikrofonem za 3 stówki i dłubie, no chyba że ktos jeszcze przy okazji poszpera w kilkuset gifach - czy ile ich tam jest - i sobie ustawi czaderski obrazeczek. Temat z cytowaniem, edycją itd. można pominąć. Mi tego nie brakuje. Tu tak jest i da się funkcjonować. Szkoda czasu na takie pierdoły jak zawracanie życi.
Mógłbym narzeknąć teraz na brak opcji: Odpisz wszystkim, ale po co? Skoro na opcje z cytowaniem jest fajny sposób to i na ta druga tm bardziej.
pozdr
p.s. rady dla wykorzystujących cytaty: Firefox, na odpisz ŚPM (środkowy przycisk myszy) i w nowej zakładce jest pole tekstowe a w poprzedniej cały wątek. Może Ci co się tak usilnie domagają chcą przepisywać cytaty? nie nie, wystarczy zaznaczyć i skopiować (ctrl+c) następnie wkleić (ctrl+v) w polu tekstowym. Da sie to wykursywić przyszarzyć przybladzić pomniejszyć dzięki nowemu edytorkowi. Źle wam? To złóżcie CV do redakcji wraz z silnie motywującym listem i kto wie, kto wie
...
Dziwne, tematyka magazynu i forum do najłatwiejszych nie należy, a roi się od głąbów niemiłosiernie.
Tu sie pyta i czyta odpowiedzi po czym wraca do swojego STUDIA z mikrofonem za 3
p.s. rady dla wykorzystujących cytaty: Firefox, na odpisz ŚPM (środkowy przycisk myszy) i w nowej zakładce jest pole tekstowe a w poprzedniej cały wątek. Może Ci co się tak usilnie domagają chcą przepisywać cytaty? nie nie, wystarczy zaznaczyć i skopiować (ctrl+c) następnie wkleić (ctrl+v) w polu tekstowym. Da sie to wykursywić przyszarzyć przybladzić pomniejszyć dzięki nowemu edytorkowi. Źle wam? To złóżcie CV do redakcji wraz z silnie motywującym listem i kto wie, kto wie...
Temat z cytowaniem jest przydatny z tego wględu że pozwala ujednolicić sposób formatowania tekstu, dzieki czemu jest czytelniejszy bo każdy ma podobnego posta i rozpoznajemy co jest a co nie cytatem natychmiast. Poki co dziala to z automatu i super (kursywa)! Jednyne jak chce sie cytować kilu w jednym poście to trzeba sie już bawić we wklejanke. Ale mnie to nie boli tak bardzo bo obluge komputera znam bardzo dobrze z poziomu zaawansowanego uzytkownika komputera.