Future Music PL is dead(?)

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
dr_After
Kontakt:
Future Music PL is dead(?)

Post autor: dr_After » piątek 19 cze 2009, 15:48

No własnie. Od pół roku nie widzę zmian na ich stronie, forum nie mają, więc nie ma kogo zapytać, a maili do redakcji słać nie będę (może zresztą redakcja już nie istnieje).

Może ktoś jednak jest w temacie i wie, czemu polska edycja zawiesiła / zakończyła działaność?

Szczerze mówiąc - podobała mi sę sytuacja z tamtego roku, gdy pojawiła się ta konkurencją dla EiS. Również dlatego, bo w samej EiS zobaczyłem sporo zmian i reakcję na ukazanie się FM :) I były to zmiany na lepsze.

Wreszcie EiS połozyła większy nacisk na segment warsztatowy. I choć początkowo myślałem, że będzie to kopiowanie tematów FM, to jednak - na szczęscie - EiS stanęła na wysokości zadania i miała własny pomysł na to, jak to ugryźć. I przez ostatnich kilka miesięcy (oprócz ostatniego numeru EiS, który mi nie podszedł) naprawdę byłem pod wrażeniem zmian - jak widać dinozaur potrafi być żwawy :)

Teraz jednak od pół roku w FM cisza. No i boję się, by EiS nie rozsiadło się na laurach zwycięzcy ;).

Ktoś wie, co naprawdę strało się z polską edycją FM?

(i mam nadzieję, że pisanie o konkurencji nie doprowadzi moderatora do wrzenia ;)

Redakcja

Re: Future Music PL is dead(?)

Post autor: Redakcja » piątek 19 cze 2009, 16:10

...(i mam nadzieję, że pisanie o konkurencji nie doprowadzi moderatora do wrzenia ;)...

Panie i panowie, umówmy się co jednego - jeśli inny wydawca ma coś na względzie aby czegoś nie czynić/prowadzić, w tym np. dialogu z czytelnikami za pomocą poczty, forum albo jeszcze inaczej, to proszę nie zwracać się z tym do nas. Nie nam i nie na naszych łamach ani komentować, ani tym bardziej rozstrzygać jakikolwiek ew. problem z tym związany.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Zablokowany