Czy wie ktoś o istnieniu przejścióweczki z rtas albo tdm na VST albo DX. Czy w ogóle coś takiego istnieje?
[addsig]
RTAS to VST
Re: RTAS to VST
...Czy wie ktoś o istnieniu przejścióweczki z rtas albo tdm na VST albo DX. Czy w ogóle coś takiego istnieje?
...
Jeszcze miesiac, bracie!!!
FX
Juz o tym pisalem.
...

FX
Juz o tym pisalem.
......Czy wie ktoś o istnieniu przejścióweczki z rtas albo tdm na VST albo DX. Czy w ogóle coś takiego istnieje?
...
FX
A czy tam nie ma mowy przypadkiem o odwrotnej przejściówce, która
"converts VST plugins to virtual RTAS plugins" ? Może przeoczyłem info o takiej co robi z TDM -> VST...
...

FX
"converts VST plugins to virtual RTAS plugins" ? Może przeoczyłem info o takiej co robi z TDM -> VST...
"converts VST plugins to virtual RTAS plugins" ? Może przeoczyłem info o takiej co robi z TDM -> VST......
Fakt - w te strone nie dziala. Zreszta z TDM nie bedzie nigdy, bo to arytmetyka staloprzecinkowa oparta o Motorole 56xxx, a RTAS w wiekszosci ma odpowiedniki w VST.
Ja ciesze sie, ze w Pro-Toolsie bede mial wtyczki VST i juz - po co w druga strone, jakie sa RTAS ktorych nie ma VST (pomijamy TDM z powyzszych wzgledow)?
"converts VST plugins to virtual RTAS plugins" ? Może przeoczyłem info o takiej co robi z TDM -> VST......
Fakt - w te strone nie dziala. Zreszta z TDM nie bedzie nigdy, bo to arytmetyka staloprzecinkowa oparta o Motorole 56xxx, a RTAS w wiekszosci ma odpowiedniki w VST.
Ja ciesze sie, ze w Pro-Toolsie bede mial wtyczki VST i juz - po co w druga strone, jakie sa RTAS ktorych nie ma VST (pomijamy TDM z powyzszych wzgledow)?