RTAS to VST

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
MtS
RTAS to VST

Post autor: MtS » wtorek 21 paź 2003, 12:15

Czy wie ktoś o istnieniu przejścióweczki z rtas albo tdm na VST albo DX. Czy w ogóle coś takiego istnieje?
[addsig]

Awatar użytkownika
matiz
Kontakt:

Re: RTAS to VST

Post autor: matiz » wtorek 21 paź 2003, 16:09

...Czy wie ktoś o istnieniu przejścióweczki z rtas albo tdm na VST albo DX. Czy w ogóle coś takiego istnieje?

...

Jeszcze miesiac, bracie!!!

FX

Juz o tym pisalem.

Awatar użytkownika
Damianin

Post autor: Damianin » wtorek 21 paź 2003, 16:31

......Czy wie ktoś o istnieniu przejścióweczki z rtas albo tdm na VST albo DX. Czy w ogóle coś takiego istnieje?

...

Jeszcze miesiac, bracie!!!

FX

A czy tam nie ma mowy przypadkiem o odwrotnej przejściówce, która

"converts VST plugins to virtual RTAS plugins" ? Może przeoczyłem info o takiej co robi z TDM -> VST...

Awatar użytkownika
matiz
Kontakt:

Post autor: matiz » wtorek 21 paź 2003, 18:33

A czy tam nie ma mowy przypadkiem o odwrotnej przejściówce, która

"converts VST plugins to virtual RTAS plugins" ? Może przeoczyłem info o takiej co robi z TDM -> VST......

Fakt - w te strone nie dziala. Zreszta z TDM nie bedzie nigdy, bo to arytmetyka staloprzecinkowa oparta o Motorole 56xxx, a RTAS w wiekszosci ma odpowiedniki w VST.

Ja ciesze sie, ze w Pro-Toolsie bede mial wtyczki VST i juz - po co w druga strone, jakie sa RTAS ktorych nie ma VST (pomijamy TDM z powyzszych wzgledow)?

ODPOWIEDZ