NIN w Polsce

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
antares
NIN w Polsce

Post autor: antares » czwartek 02 kwie 2009, 22:27

Dlaczego Szanowny ADMIN skreślił ten wątek? Był za mało "sprzętowy"? Może kolega zapomniał napisać, ze będzie "FOH" ? A może ktoś akurat się wybiera i będzie chciał się podzielić wrażeniami tuż po?... No, ale już chyba nie będzie miał gdzie... Tia.. piszmy o Blue Cafe i ich rajderze.. (Zanim zdążyłem odpowiedzieć temat wylądował na śmietniku..)

Awatar użytkownika
Miłaszewski

Re: NIN w Polsce

Post autor: Miłaszewski » czwartek 02 kwie 2009, 23:24

NIN to byl jak do tej pory najlepszy koncert w zyciu na jakim bylem. Na pewno bede.
[addsig]

low.on.ice

Post autor: low.on.ice » czwartek 02 kwie 2009, 23:57

...NIN to byl jak do tej pory najlepszy koncert w zyciu na jakim bylem. Na pewno bede.
...
byłem na ich trzech koncertach i za kazdym razem miałem wrazenie że przechodzą samych siebie,przyznam ze niespodziewałem sie taaaaaaakiej imprezy.oni poprostu robią wielkie show.naprawde warto tam być...
[addsig]
co moog to żaden inny nie moog

Awatar użytkownika
hud

Post autor: hud » wtorek 09 cze 2009, 08:43

Hej

A ja słyszałem że bilety jeszcze w sprzedaży. Ten kraj mnie zadziwia...
muzyka dobra (od ciężkich brzmień po lajtową elektronikę), zbieracz hardwaru od czasu zakupienia pierwszego :D, hobbistycznie paralotniarstwo, pasjonat muzyki, raczkujący twórca z ambicją grania live-actów

Awatar użytkownika
mr.X

Post autor: mr.X » wtorek 09 cze 2009, 09:53

to jest kraj disco polo

ODPOWIEDZ