nagłośnienie Selector Festiwal

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Bartos
nagłośnienie Selector Festiwal

Post autor: Bartos » poniedziałek 08 cze 2009, 11:06

Witam
Wróciłem z Krakowa i oczywiście jestem szalenie ciekaw, czy ktoś z forum również miał okazję słuchać gwiazd selectora. Tak obiektywnie trzeba przyznać, że Alter Art fuchy nie odstawia i oba namioty (w sumie nawet namiot burna był przyzwoicie nagłośniony) były na poziomie, ALE
czy nie odnieśliście wrażenia, że na dużej scenie w wielu przypadkach było zdecydowanie za dużo basu, a gitary basowe były najczęściej nieczytelne? Szczególnie początek Digitalism był oooostro przebasowiony. Biegałem to tu to tam naokoło reżyserki, z boku sceny, ale wszędzie była ta sama sytuacja: potwornie dudniąco-charczący (przepraszam za kolokwializm ;) ) przewalony niski dół. Znajomi naokoło mieli dokładnie te same odczucia. Potem było lepiej, ale początkowy niesmak był.
Poziom głośności Orbital był niemal nie do wytrzymania. Stopery -20 dB okazały się... za słabe!

ODPOWIEDZ