Głośność w abletonie 7

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Greench
Głośność w abletonie 7

Post autor: Greench » niedziela 24 maja 2009, 19:12

Mam problem z głośnością w abletonie 7. Wszystkie moje utwory brzmią za cicho +/- ok. 6-8 dB Pracuje na tym sekwencerze od ok. roku i być może nie znam go na tyle dobrze. Jest jakaś niespodzianka w kwestii głośności w abletonie czy może po prostu to ja coś źle robię..?

Awatar użytkownika
Łukasz1985

Re: Głośność w abletonie 7

Post autor: Łukasz1985 » niedziela 24 maja 2009, 19:18

...Mam problem z głośnością w abletonie 7. Wszystkie moje utwory brzmią za cicho +/- ok. 6-8 dB Pracuje na tym sekwencerze od ok. roku i być może nie znam go na tyle dobrze. Jest jakaś niespodzianka w kwestii głośności w abletonie czy może po prostu to ja coś źle robię..?...
Zapnij na busa jakis (przed tym wszystko dobrze skompresuj) maximizer i bedzie git Polecalbym np Waves L2, albo szukaj jakiegos tanszego odpowiednika...
[addsig]
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)

Greench

Re: Głośność w abletonie 7

Post autor: Greench » niedziela 24 maja 2009, 19:25

......Mam problem z głośnością w abletonie 7. Wszystkie moje utwory brzmią za cicho +/- ok. 6-8 dB Pracuje na tym sekwencerze od ok. roku i być może nie znam go na tyle dobrze. Jest jakaś niespodzianka w kwestii głośności w abletonie czy może po prostu to ja coś źle robię..?...
Zapnij na busa jakis (przed tym wszystko dobrze skompresuj) maximizer i bedzie git Polecalbym np Waves L2, albo szukaj jakiegos tanszego odpowiednika...
...
Dzięki:)

ODPOWIEDZ