Głośność w abletonie 7
Mam problem z głośnością w abletonie 7. Wszystkie moje utwory brzmią za cicho +/- ok. 6-8 dB Pracuje na tym sekwencerze od ok. roku i być może nie znam go na tyle dobrze. Jest jakaś niespodzianka w kwestii głośności w abletonie czy może po prostu to ja coś źle robię..?
- Łukasz1985
Re: Głośność w abletonie 7
...Mam problem z głośnością w abletonie 7. Wszystkie moje utwory brzmią za cicho +/- ok. 6-8 dB Pracuje na tym sekwencerze od ok. roku i być może nie znam go na tyle dobrze. Jest jakaś niespodzianka w kwestii głośności w abletonie czy może po prostu to ja coś źle robię..?...
Zapnij na busa jakis (przed tym wszystko dobrze skompresuj) maximizer i bedzie git
Polecalbym np Waves L2, albo szukaj jakiegos tanszego odpowiednika...
[addsig]
Zapnij na busa jakis (przed tym wszystko dobrze skompresuj) maximizer i bedzie git

[addsig]
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)
Re: Głośność w abletonie 7
......Mam problem z głośnością w abletonie 7. Wszystkie moje utwory brzmią za cicho +/- ok. 6-8 dB Pracuje na tym sekwencerze od ok. roku i być może nie znam go na tyle dobrze. Jest jakaś niespodzianka w kwestii głośności w abletonie czy może po prostu to ja coś źle robię..?...
Polecalbym np Waves L2, albo szukaj jakiegos tanszego odpowiednika...
...
Dzięki:)

...
Dzięki:)