poziom kultury na blogu
- steelcangoo
a czy zerkałeś na sam dół strony ? słownik JAK BYK !
...
zerkalem
--------------------------------------------------------------------------------------
mądry uczy się na błędach innych, głupi na swoich, idiota nigdy się nie uczy
mądry uczy się na błędach innych, głupi na swoich, idiota nigdy się nie uczy
Re: poziom kultury na blogu
a czy zerkałeś na sam dół strony ? słownik JAK BYK !
...
tweak
"Tłumaczenie:
Szczypią wykręcając"
:D
tweak
"Tłumaczenie:
Szczypią wykręcając"
:D...
A czy ja napisałem że to dobry słownik ?

AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
- kotononami
Domyślam się, że chodzi o mnie.
Słownictwo i nazewnictwo jakiego użyłem jest obrazowe i podkolorowane.Jest tylko przykładem tego co często jestem/śmy zmuszeni tutaj czytać. Zaznaczyłem zresztą, że nie dotyczy to wszystkich nowych użytkowników, jednak sporej części ( niestety takie odnoszę wrażenie)
Chyba nie zaglądasz tutaj zbyt często jeśli oskarżasz mnie o stereotypowe myślenie. Gdybyś śledził to co działo się tutaj choćby w ciągu ostatnich 30 dni zmieniłbyś zdanie.
....
Oceniasz mnie tylko po tym co napisałem kilka postów wyżej. Nie jesteś sprawiedliwy , ponieważ wielokrotnie bardzo chętnie dzieliłem się swoją wiedzą i spostrzeżeniami na forum jak również na priv. W tym wypadku odnoszę się jedynie do głównego tematu i pytania jakie padło na początku.
Zdania nie zmieniłem.
Pozdrawiam
...
wiesz ja nikogo nie oceniam,Ciebie tym bardziej bo Cie po prostu nie znam i bylbym niespelna rozumu gdybym wystawial komus swiadectwo na podstawie paru zdan w dodatku napisanych na forum.wyrazilem tylko swoje zdanie ktore moze byc sluszne lub nie.
Słownictwo i nazewnictwo jakiego użyłem jest obrazowe i podkolorowane.Jest tylko przykładem tego co często jestem/śmy zmuszeni tutaj czytać. Zaznaczyłem zresztą, że nie dotyczy to wszystkich nowych użytkowników, jednak sporej części ( niestety takie odnoszę wrażenie)
Chyba nie zaglądasz tutaj zbyt często jeśli oskarżasz mnie o stereotypowe myślenie. Gdybyś śledził to co działo się tutaj choćby w ciągu ostatnich 30 dni zmieniłbyś zdanie.
....
Oceniasz mnie tylko po tym co napisałem kilka postów wyżej. Nie jesteś sprawiedliwy , ponieważ wielokrotnie bardzo chętnie dzieliłem się swoją wiedzą i spostrzeżeniami na forum jak również na priv. W tym wypadku odnoszę się jedynie do głównego tematu i pytania jakie padło na początku.
Zdania nie zmieniłem.
Pozdrawiam
...
wiesz ja nikogo nie oceniam,Ciebie tym bardziej bo Cie po prostu nie znam i bylbym niespelna rozumu gdybym wystawial komus swiadectwo na podstawie paru zdan w dodatku napisanych na forum.wyrazilem tylko swoje zdanie ktore moze byc sluszne lub nie.
A czy ja napisałem że to dobry słownik ?

A czy ja napisałem, że zły?

powiedz to psychologom co ci cale zycie na podstawie 10 minut rozmowy wypisza 

A ja Wam powiem jako ten wiecznie początkujący - ludzie za szybko piszą te swoje pytania. Ja, zanim napisałem pierwsze, chyba przez dwa lata wyłącznie czytałem to forum.
Pamiętam jak, w zupełnych początkach, ściągnąłem sobie jakieś VST. Odpaliłem (to musiał być jakiś standalone, chyba demo z płyty EIS) i wpatrywałem się w milczące klawiorki - myślałem: kurka, o co tu kaman?!!! Czemu nie gra? I wkurzyło mnie to, że nic nie kumam. Zacząłem czytać, wciąż nic nie kumając, ale wreszcie rozjaśniło mi się we łbie. I nadal mi się rozjaśnia.
Hasło dla początkujących (jako i ja): mniej pisania, więcej czytania!
Pamiętam jak, w zupełnych początkach, ściągnąłem sobie jakieś VST. Odpaliłem (to musiał być jakiś standalone, chyba demo z płyty EIS) i wpatrywałem się w milczące klawiorki - myślałem: kurka, o co tu kaman?!!! Czemu nie gra? I wkurzyło mnie to, że nic nie kumam. Zacząłem czytać, wciąż nic nie kumając, ale wreszcie rozjaśniło mi się we łbie. I nadal mi się rozjaśnia.
Hasło dla początkujących (jako i ja): mniej pisania, więcej czytania!
Hasło dla początkujących (jako i ja): mniej pisania, więcej czytania!...
Od momentu powstania tego wątku doszło co najmniej 5 tematów - "przykładów" z czego co najmniej 2 zostały już usunięte ...
Sprawdza się to co mówiłem wcześniej ... wystarczy przejrzeć listę nowych tematów.
Szkoda , że niewielu ma takie podejście jak Ty

AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
Chociaż się rzadko odzywam, to czasem nie rozumiem, czego właściwie oczekują ci pytający... I bywa, że sam myślę: "matko, znowu to samo..." :)
Hasło dla początkujących (jako i ja): mniej pisania, więcej czytania!...
a najwiecej myslenia i pokory... bo tego brakuje poczatkujacym najbardziej...
Ze swojej strony jako ze czas noworocznych postanowien... jak ktos napisze cos idiotycznego to ignoruje to... zgdinie smiercia naturalna, albo z reki admina... jak wszyscy tak by zrobili to problem by szybko zniknal...
a najwiecej myslenia i pokory... bo tego brakuje poczatkujacym najbardziej...
Ze swojej strony jako ze czas noworocznych postanowien... jak ktos napisze cos idiotycznego to ignoruje to... zgdinie smiercia naturalna, albo z reki admina... jak wszyscy tak by zrobili to problem by szybko zniknal...