Blog 27 - co o tym sądzicie?
że nie wszstko dobre co sie dobrze sprzedaje. ...
i nawzajem.
Re: Blog 27 - co o tym sądzicie?
Ciekawe, znowu kolejne talenty po rodzicach ( producentach ) , czemu dzieci słynnych artystów plastyków nie są obdarowane takimi zdolnościami ?
mam 28 lat i zamiłowanie do syntezatorów i komputerów, narazie to zabawa ale mam nadzieję że to sie kiedyś zmieni
Każdy ma przekonanie o nienadzwyczajnym talencie swoich dzieci. Często ciężko przetłumaczyć rodzicom, że dzieciak nie ma żadnego talentu w danej dziedzinie, lub że jest on przeciętny. Rodzice chcą być przekonani, że z nich powstał wybitnie uzdolniony geniusz z którego mogą być dumni. Jeżeli mają tzw."wejścia" to właśnie robią tak jak w przypadku Blog 27.
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
...Każdy ma przekonanie o nadzwyczajnym
* błąd mi się wkradł
* błąd mi się wkradł
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
To już nie jest duet, to po pierwsze. Po drugie ciekawe co powiecie, jak dziewczynka dorośnie i popełni w końcu płytę i ta będzie strzałem takim, jak "dorosły" debiut Alanis Morissette ( te kariery w pewnym sensie są nieco podobne ). Przecież tego nie można wykluczyć. Inna sprawa, że nie każda utalentowana dziewczynka ma rodziców w szefostwie Universal Music Polska. Z drugiej strony Tola jest wypyskowana i chyba wie na czym jej zależy. Poczekajmy!
No i jeszcze jedno retoryczne pytanie, czy, mocno uogólniając, uczestnicy tego forum to target tego zespołu i tej muzyki? :)
No i jeszcze jedno retoryczne pytanie, czy, mocno uogólniając, uczestnicy tego forum to target tego zespołu i tej muzyki? :)
Gram na gitarze
Mam 44 lata więc nie słucham tego, ale wiem że gusta są różne a rankingi sprzedaży są średnią tych gustów.
powiem krótko, szkoda gadać bo znowu dowiem się "a co to teź śtuka i nie gorsza łod inszej". Przykor po prostu, że w przeważającej mierze z dzieci słuchających takiego chłamu wyrastają dorośli o podobnych gustach. Cieszę się że dorastałem w latach osiemdziesiątych, nie chwalę zeszłego systemu ale mam wrażenie że dorastając w takich warunkach człowiek wiecej myślał i był bardziej krytyczny.
Dziekuje za wsparcie....
M.
[Post edytowany przez Admina w dniu 16/09/2008]
M.
[Post edytowany przez Admina w dniu 16/09/2008]
...Dziekuje za wsparcie....
M.
[Post edytowany przez Admina w dniu 16/09/2008]...
Admin jak zawsze niezawodny......
M.
[Post edytowany przez Admina w dniu 16/09/2008]...
Admin jak zawsze niezawodny......