Tapco gear

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
pablo
Re: Tapco gear

Post autor: pablo » środa 07 maja 2003, 03:14

...własnie sprawdziłem dane techniczne

szumy (EIN): –128 dBu, to sporo,

zniekształcenia: w normie

CMRR: 60 dB @ 1kHz, Gain @ maximum, przeciętne,

kurczę napaliłem się, a tu tak jakoś przeciętnie.....

TB...

Dane techniczne to jedno, ale ja mam swoje testy, bardziej muzyczne:

Trza wziąć człowieka, który śpiewa i gra na gitarze akustycznej - obie rzeczy robi dobrze, ma przygotowany na blachę repertuar i musi wkładać w to emocje (Leonard C, Stanisław S... ?) Najlepiej, jak gra te swoje bzdury co tydzień w tym samym pubie. Nagłośnić go, k..., co tydzień inną konsoletą, zapamietac - kiedy miał fajny wykon. Potem spytać sie go, która konsoletka mu najbardziej pasuje, czytaj zapewnia komfort artystyczny. Założę się , że Phonic będzie na szarym końcu, za preampami-szumofonami w czterośladach kasetowych Tascama czy MD4 Yamahy.

Monter, to już jest dialog, a co bedzie jak ktoś trzeci się włączy - trylogia?

Jakie czasy taka trylogia....

Awatar użytkownika
msieczko

Post autor: msieczko » środa 07 maja 2003, 23:37

widzialem wlasnie krotki post w muzyku i ich strone - ale czy ktos widzial cene ? a co na to polski przedstawiciel Mackie ?
[addsig]
Warszawa - 'home' studio

DogHead

Post autor: DogHead » wtorek 09 wrz 2003, 10:30

Greg walczy... ...

??

Wplywy Grega w firmie Mackie sa teraz mniej wiecej takie jak Jaruzelskiego w Belwederze.

DogHead

Post autor: DogHead » czwartek 11 wrz 2003, 14:04

...Greg walczy... ...

?

Wplywy Grega w firmie Mackie sa teraz mniej wiecej takie jak Jaruzelskiego w Belwederze.

...

Odslona druga:

Zainteresowanych moze zainteresuje ze firma nie nazywa sie juz Mackie Designs, tylko przez nowych wlascicieli zostala przemianowania na Loud Technologies Inc (z mysla oczywiscie i przede wszystkim o klientach).

Jak tak dalej pojdzie to za rok nazwisko Grega zniknie z oficjalnej historii firmy a jego proby wejscia do siedziby korporacji moga sie skonczyc wyrzuceniem na zewnatrz przez "security".

Kracze? Moze.... ale nie takie rzeczy juz sie zdarzaly...

ODPOWIEDZ