Domowe studia nagrań - jak to wygląda u Was

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Bartek_L
Domowe studia nagrań - jak to wygląda u Was

Post autor: Bartek_L » czwartek 10 lip 2008, 01:06

Witam wszystkich! Jestem ciekaw ilu zainteresuje ten temat i ilu włączy się do dyskusji. Jeśli możecie to zamieszczajcie podobne przykłady dźwiękowe. Tak to wygląda u mnie, od czystych śladów do gotowego nagrania z masteringiem. Zapraszam do dyskusji.

www.polna13.neostrada.pl/sao.zip

Awatar użytkownika
maslak_s

Re: Domowe studia nagrań - jak to wygląda u Was

Post autor: maslak_s » czwartek 10 lip 2008, 08:07

niech tylko admini wstanaa i moge sie spodziewac ze ten temat zniknie... bardziej moglbys zapytac o sprzet w domowym studiu i jaki rodzaj muzyki tworzy/nagrywa kazdy z nas... chociaz moge sie mylic ;]
www.klub.agaton.pl

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » czwartek 10 lip 2008, 08:09

...niech tylko admini wstanaa i moge sie spodziewac ze ten temat zniknie... bardziej moglbys zapytac o sprzet w domowym studiu i jaki rodzaj muzyki tworzy/nagrywa kazdy z nas... chociaz moge sie mylic ;]...
A no właśnie. Opis sprzętu domowego jest lepszy i ewentualne zamieszczanie linków do zdjęć, kto co jak ma rozłożone. Dla wielu początkujących mogłyby to być dobre przykłady.

daniel855

Post autor: daniel855 » czwartek 10 lip 2008, 10:31

...Witam wszystkich! Jestem ciekaw ilu zainteresuje ten temat i ilu włączy się do dyskusji. Jeśli możecie to zamieszczajcie podobne przykłady dźwiękowe. Tak to wygląda u mnie, od czystych śladów do gotowego nagrania z masteringiem. Zapraszam do dyskusji.

http://www.polna13.neostrada.pl/sao.zip...
ciekawy pomysł niestety nie posiadam studia wiec nie mam fotek

Awatar użytkownika
Roc-Raida

Post autor: Roc-Raida » czwartek 10 lip 2008, 10:44

Dodatkowo dodać opis, jaką produkcją owy właściciel studia się zajmuje, też na pewno pomoże. Zdjęcia to dodatek, chodź nie ukrywam, że bardzo fajny dodatek :)
\

Bartek_L

Post autor: Bartek_L » czwartek 10 lip 2008, 10:56

...http://www.eis.com.pl/virtual/modules.php?op=modload&name=Forum&file=viewtopic&topic=3390&forum=13...

Dzięki MATT za linka. Nie chcę oglądać fotek sprzętu. Chcę usłyszeć co ludziska robią w domach i rozmawiać jak to robią, jakie popełniamy błędy itd a nie chwalić się sprzętem, którego w właściwie nie mam wiele i nie o to mi chodziło zakładając ten temat.

ODPOWIEDZ