Ja bardzo sobie życzę...
Sorry , pomieszałem troche nazwy synthów VST : Minimog V czy Jupiter to Arturia
W kazdym razie wszystko inne się powinno zgadzać.

AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
- wishmaster
Re: Ja bardzo sobie życzę...
Wiedzialem, ze ktos powie o kore :) Kierunek sluszny, bo i marzenia userow sluszne :) ale polityka poszczegolnych firm jest taka, ze watpie by kiedykolwiek mozna by powiedziec o czyms wiecej niz niespelnionych marzeniach. W kazdym razie szczerze w to watpie.
sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
- wishmaster
ps. mam na mysli rzecz jasna to, ze NI moze robic ze swoimi instrumentami co im sie tylko podoba, ale tylko na swoim podworku
sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
A tu narodził sie kolejny pomysł.:roll:
Sam oceń czy dobry.
Skoro prgramy naśladują analogi (np. pro52) za pomocą algorytmów, to gdzie tkwi problem by nie naśladowały znanych i cenionych realizatorów dzwięku?
Pozdrawiam!...
Nie nie! Najlepiej wziąć ulubione nagranie i zrobić z tego "impuls" jak obecnie z pogłosów się robi!
A tu narodził sie kolejny pomysł.:roll:
Sam oceń czy dobry.
Skoro prgramy naśladują analogi (np. pro52) za pomocą algorytmów, to gdzie tkwi problem by nie naśladowały znanych i cenionych realizatorów dzwięku?

Pozdrawiam!...
Nie nie! Najlepiej wziąć ulubione nagranie i zrobić z tego "impuls" jak obecnie z pogłosów się robi!

Pałeczek perkusyjnych z czujnikami przyspieszenia na końcach, bo lubię grać w powietrzu.