......Z mojego punktu widzenia bida merytoryczna. Brzmieniowo nieźle, nawet dobrze - i tak do końca nie jest chyba z "klejeniem" się miksu - że to takie hej siup i jest gotowe...., ale porównanie miksowania tylko z VST do miksu kapeli jest nie na miejscu. Inaczej jeśli ktoś sam kombinuje na wiele sposobów i sampluje różne dźwięki - bo chyba ma prawo do housiku dograć funkowe wiosełko :) czy też basik. Może i piano (choć raczej z samplerka)
Dlaczego mówi się " że o gustach się nie dyskutuje" ? co to za bzdura ? Cały czas rozmawiamy o gustach - jednemu podoba się to, innemu coś innego. Również i dlaczego to a nie tamto - to przecież rozmowy o gustach
Jeśli znani artyści (w swojej "klasie" ) kożystają z brzmień kolegów to nic innego jak tylko pogratulować a nie gnoić !...
Szkoda tylko ze nie wszystkim jest dane wyrazic wlasne zdanie bo posty sa usuwyne po chwili.Czyzby trudniej jest sie wlaczyc do dyskusji?A moze ktos sie poczul obazony?Z pewnoscia tych 2 panow od rabanki.... Z calym szycunkiem dla tego forum.
...
He; przyglądam się wątkowi i jakoś ani nie czuję się urażony ani zdziwiony przebiegiem zdarzeń, wszak co nieco już wiem o tym forum, mistrzem homerec. też nie jestem :) dla jednych rąbanka od innych gratulacje - norma i spoko luzik.reasumując powiem tyle - nowe demko na stronie :) .
[addsig]