http://www.propellerheads.se/
nadchodzi....
co tooo jest nad transport panel ??
jakieś 2 nowe instrumencikiii ?
nowy cross do kanałów midi...
?
nie moge sie doczekać...
REASON 4
-
- Kontakt:
http://www.myspace.com/audiophone
-
- Kontakt:
Re: REASON 4
http://www.propellerheads.se/products/reason4/
wymagania
Windows:
Windows XP or Vista
Processor: Intel P4 / AMD Athlon XP or better
Memory: 512 MB RAM minimum, 1 GB recommended
Screen resolution: 1024x768
2 GB free hard disk space
DVD reader
16-bit windows compatible audio card, preferably with DirectX or ASIO drivers
Recommended: MIDI keyboard with built-in MIDI interface, or MIDI keyboard and MIDI interface
Mac OS:
Mac OS X 10.4
Processor: G4 1GHz and up or Intel Mac
Memory: 512 MB RAM minimum, 1 GB recommended
Screen resolution: 1024x768
2 GB free hard disk space
DVD reader
Recommended: MIDI keyboard with built-in MIDI interface, or MIDI keyboard and MIDI interface
http://www.myspace.com/audiophone
- Soundscape
- Kontakt:
nie moge sie doczekać......
No, wygląda zachęcająco

- Cichy_Leonzio
...
No, wygląda zachęcająco
Ale z podanych informacji ciągle nie wiadomo, czy wersja 4 też będzie zamknięta czy nie...Czy obsłuży w końcu te VST i pozwoli na nagrywanie audio, czy nie...Ale chyba nie
...
Niestety budowa Reasona nie pozwala na używanie VST. I tego już nie zmienią. Potrzebne by było poprostu napisanie od podstaw nowego Rysiona lub stworzenie hosta na rewire ze znakiem propellerheads.
No, wygląda zachęcająco

Niestety budowa Reasona nie pozwala na używanie VST. I tego już nie zmienią. Potrzebne by było poprostu napisanie od podstaw nowego Rysiona lub stworzenie hosta na rewire ze znakiem propellerheads.
- Soundscape
- Kontakt:
Niestety budowa Reasona nie pozwala na używanie VST. I tego już nie zmienią. Potrzebne by było poprostu napisanie od podstaw nowego Rysiona lub stworzenie hosta na rewire ze znakiem propellerheads. ...
No właśnie...Ja z kolei wolę już się przesiąść na hardware i kończyć projekty w zaufanym Cubase. I choć Reason 3 był jak dla mnie i w swojej kategorii świetny, to nie wiem czy się skuszę na nową wersję...Ale jak się kiedyś notebooka kupi, to nowy Reason jako soft będzie pierwszy w kolejce
No właśnie...Ja z kolei wolę już się przesiąść na hardware i kończyć projekty w zaufanym Cubase. I choć Reason 3 był jak dla mnie i w swojej kategorii świetny, to nie wiem czy się skuszę na nową wersję...Ale jak się kiedyś notebooka kupi, to nowy Reason jako soft będzie pierwszy w kolejce

Tak czy owak moja srebrna macoowka czeka i przebiera nóżkami.
no i nadchodzi :)
27 Wrzesnia premiera
27 Wrzesnia premiera
- Soundscape
- Kontakt:
...no i nadchodzi :)
27 Wrzesnia premiera ...
Według strony 26 godz 12:00
Ciekawy jestem kiedy do Polski dojdzie...
27 Wrzesnia premiera ...
Według strony 26 godz 12:00

Ciekawy jestem kiedy do Polski dojdzie......
Z tego co wiem, to nawet jeszcze nikt w naszym kraju nie złożył preordera... Ja jestem pierwszy. W związku z tym będę miał ściągany program na zamówienie i dorwę go w kilka dni od daty oficjalnej premiery.
Sądząc po zainteresowaniu, a ilości zamówień w AF, to wszyscy robią preordery na isohunt.org
Z tego co wiem, to nawet jeszcze nikt w naszym kraju nie złożył preordera... Ja jestem pierwszy. W związku z tym będę miał ściągany program na zamówienie i dorwę go w kilka dni od daty oficjalnej premiery.
Sądząc po zainteresowaniu, a ilości zamówień w AF, to wszyscy robią preordery na isohunt.org