Nie rozumiem jednej rzeczy Preceli,dlaczego starasz mi sie wmowic ze sie nie znam i nie mam racji.Przeciez napisalem,ze to mnie sie to przestaje podobac a nie ze gazeta jest do bani, przestane kupowac EiS,bo coraz mniej jest tam rzeczy o ktorych chcialbym przeczytac.Napisalem,ze nie ganie za to Redakcji,bo maja taka koncepcje sztuki.Mam prawo do tego zeby decydowac na co wydam swoja kase.Jesli tobie PRECELI pasuje to zycze ci przyjemnej lektury,jesli nie to kup sobie Gale lub Zycie na goraco.Co do reklam to odnosze wrazenie,ze w gazetach jest ich tyle co w TV,a mnie to nie pasuje,tez mam do tego prawo.W TV moge przelaczyc program,nie musze placic TVN,Polsatowi za durne reklamy proszku,w gazecie jestem skazany.Naprawde rozumiem potrzebe istnienia reklamodawcow ale skoro jest tego tak duzo tzn.ze Gazeta ma sie bardzo dobrze,wiec czemu nie zrobic tak,zeby EiS naprawde traktowala o profi studio,popatrzcie na ilosc i jakosc roznych testow i tips trick w Sound on Sound.Niestety SoS jest po angielsku i pewnie nie wszyscy sobie z tym radza.Ja naprawde bym chcial zeby nasza EiS urosla do rangi SoS!
.***********************************************************.....ja rozumiem ze gazeta z tego sie utrzymuje,ale prawie 30-40% EiS to reklamy...

I super, bo własnie o to chodzi!
Sorry kolego, ale chyba nie bardzo się orientujesz w podobnych tematach. Nie bądź przy tym też za mocno naiwny. Wszak same reklamy nie przychodzą bo tak sobie chcą. "Chcieć" to muszą przede wszystkim reklamodawcy. Jak widać widzą oni, że każdy grosz z ich zamieszczania w EiS nie wpada w bagno, a co tylko jak najlepiej świadczy o EiS. Tym bardziej, że widać też wyraźnie, iż ze wzrostem ilości reklam zwiększa się także liczba stron redakcyjnych za te same dudki (o DVD już nie wspomnę).
To i tak cud, że do tej pory nie zdecydowali się aby za nie jakoś tam płacić, ew. nie zastrzegli go za free tylko dla prenumeratorów, wzorem innych magazynów.
[addsig]