Kuba Badach - co o nim sądzicie?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Feefrock
Re: Kuba Badach - co o nim sądzicie?

Post autor: Feefrock » sobota 02 cze 2007, 20:35

No niestety jeśli ktoś uważa że niejaka Doda jest na poziomie, to ja odpowiem tak:
Moja 11 letnia córka słucha i cała jej klasa słucha i pewnie cała szkoła,...spoko na tym poziomie poszukiwań wszystko się zgadza.
...
Też mi kryterium
W związku z tym zagadka. Co zrobić aby umiejętności wokalne Ewy Bem nagle się zmniejszyły? Wystarczy puścić jej płytę w dzieciom w podstawówce.

Awatar użytkownika
PiotrK

Post autor: PiotrK » sobota 02 cze 2007, 20:39

Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 07:49 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]

Badyl

Post autor: Badyl » sobota 02 cze 2007, 22:59

Też mi kryterium
W związku z tym zagadka. Co zrobić aby umiejętności wokalne Ewy Bem nagle się zmniejszyły? Wystarczy puścić jej płytę w dzieciom w podstawówce. ...
No nie do końca to prawda, u mnie w domu leci muzyka od Princa do Basement_Jaxx i bez większych emocji, jak czasami nie zdążę przełączyć i trafi się taka Doda to jest pisk....

### Zatem koniecznie poczytajcie sobie uważnie poniższe teksty. Kiedyś już je podawałem, ale coś umknęły. Całość (dotyczy dwóch pierwszych linków) była drukowana w marcowym (2007) dodatku do "Gazety Wyborczej". Tu tylko fragmenty:
Jeśli to prawda, a wygląda że tak, to mogę powiedzieć tylko tyle:
gówno zawsze płynie z prądem...

ODPOWIEDZ