Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
-
abproject - Posty:404
Re: Policja konfiskuje komputery?
autor: abproject » sobota 27 sty 2007, 02:37
...
TUTAJ MACIE COS ... chyba zrobił sie spory smród , widac policja sie teraz mocno tłumaczy ... oczywiscie wszystkiemu winne sa MEDiA, ktore jak to ""CZESTO "" bywa celowo przekrecaja ses całego zajscia ! ... ...
W mojej okolicy...okazalo sie, ze te cale kontrole to chodzili oszusci... z predkoscia swiatla na gg rozeszly sie informacje ze ktos chodzi, kazdy cos tam jeszcze dodal... a oszusci konfiskowali komputery, kasowali pieniadze....masakra
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
-
Boleek
autor: Boleek » sobota 27 sty 2007, 20:29
......
TUTAJ MACIE COS ... chyba zrobił sie spory smród , widac policja sie teraz mocno tłumaczy ... oczywiscie wszystkiemu winne sa MEDiA, ktore jak to ""CZESTO "" bywa celowo przekrecaja ses całego zajscia ! ... ...
W mojej okolicy...okazalo sie, ze te cale kontrole to chodzili oszusci... z predkoscia swiatla na gg rozeszly sie informacje ze ktos chodzi, kazdy cos tam jeszcze dodal... a oszusci konfiskowali komputery, kasowali pieniadze....masakra

...
pieknie kur . pieknie .... :) nic dodac nic ujac , niema co mamy Kraj PRAWY & SPRAWIEDLIWY
-
adrianmarjan
autor: adrianmarjan » wtorek 06 lut 2007, 23:16
Jutro mam Przesłuchanie w tej sprawie więc będę wiedział wszystko i szczegołowo WAM to opiszę .... Zarekfirowali mi dwa kompy :) ...
GRAJEk na Wiejskich iMpresssskah
-
Zbynia - Posty:7665
autor: Zbynia » wtorek 06 lut 2007, 23:26
microsoft to sie wypial na cala ta glupia akcje i oficjalnie powiedzial by wzywac policje......i przyznal rowniez ze ma gdzies to ze ktos korzysta z pirackiego systemu........
i chwala mu za to bo gdyby nie piractwo to komputer w tym kraju stalby w co 20 domu...moze.....
-
Atselom
autor: Atselom » środa 07 lut 2007, 00:08
...Jutro mam Przesłuchanie w tej sprawie więc będę wiedział wszystko i szczegołowo WAM to opiszę .... Zarekfirowali mi dwa kompy :) ...
...
Jak to zarekwirowali, ot tak sobie weszli i zarekfirowali ? musieli miec jakis powod, weszli dodomu ?
-
Boleek
autor: Boleek » niedziela 18 lut 2007, 20:49
Co chwila jakies nowości
TUTAJ
-
Atselom
autor: Atselom » poniedziałek 05 mar 2007, 23:38
-
Zbynia - Posty:7665
autor: Zbynia » wtorek 06 mar 2007, 00:25
a co im pozostalo?robic tylko debilna psychoza bo niestety z tym juz nie wygraja nigdy.........
im wiecej walcza tym bardziej sie to rozprzestrzenia i wieksze ponosza straty..........
czy nikt z was nie zauwazyl nawet za malolata ze kary szcsegolnie te dotkliwsze odnosza odwrotny skutek?toz to stare jak swiat........
-
Boleek
autor: Boleek » wtorek 06 mar 2007, 11:05
...tutaj nastepny
news
niedługo dojdzie do tego ze kazdy z nas bedzie grał a telenoweli pt. BIG BROTHER !
-
gekon-bass
autor: gekon-bass » wtorek 06 mar 2007, 19:28
ale w czym problem....
przeciez jest demokracja a wy postulujecie ten system....
to normalne że w demokracji jest wiecej głąbów niz inteligentnych, wiec jak mówia podstawowe równania matematyczne ten wynik zawsze bedzie ujemny.... (dla rozwoju umysłu naturalnie)
poprzez ten socjalizm obsrane przymusy ubezpieczen hiper podatki, akcyzy zezwolenia trzeba utrzymywac patologie... gdyby nie ten system patologia albo by zdechła z głodu albo zaczeła by pracować na siebie a tak wy moi kochani pykacie na nierobów tak aby wszyscy mieli równo, jakie beda tego skutki????
zobaczycie:) (albo raczej wasze dzieci i wnuki)
kazdy słyszy to co chce słyszec i kazdy rozumie to co jest mu wygodniejsze..