W końcu jakiś głos rozsądku się odezwał.
Jest taka stara zasada, że im bardziej prymitywny człowiek, tym bardziej jest chwali dupą.To idealnie się odnosi do kolegi Mayewkiego, który przespał pod lodem ze 20 lat i próbuje pouczać innych.
Jet Set wygrał, bo moim zdaniem, wypadł najciekawiej (Basement_Jaxx).
Hardi, kogo masz na myśli mówiąc że to "pedalska muzyka?
Myślisz, że jak przyłoisz na 300W piecu to będzie na poziomie?
Tak prostackiej wypowiedzi dawno nie słyszałem.
Dołączam się do kolegi, jak zrobisz coś lepszego jeden z drugim, to wtedy możesz pie...ć!
Propozycja do niektórych mądtrali skasujcie odnośniki do waszych stron, bo niestety łatwo Was usłyszeć i cała krytyka psu na budę.

...
Przesadzasz. Idąc tą drogą nie dajesz prawa krytyki i możliwości wyboru prawie żadnemu człowiekowi. Gdy idę głosować w wyborach prezydenckich lub pozwalam sobie na śmiałą krytykę kandydatów na ten urząd, nie oznacza to, że mam lepsze predyspozycje do sprawowania władzy od nich. Naród wybrał kiedyś p. Wałęsę, a głosowali wtedy też ludzie wykształceni o dużym IQ. Bynajmniej. Nie, jeszcze jeden przykład: Grałem kiedyś w kosza. Trenera miałem dobrego i dobre przykłady zawodników, ale wiele mi do nich jeszcze brakowało. Mogłem skomentować do kolegi z drużyny "Ej, widziałeś wczoraj jak nieczysto Szak wsadzał piłę?" czy nie? Według Ciebie tylko najlepsi mają prawo do krytyki?
Nie wiem czy dociera to do Ciebie, ale bzdurę popełniłeś wielką.
P.S. Zakładasz specjalnie konto żeby anonimowo wypowiedzieć swoje zdanie? Albo z p. Mayewskim musisz trzymać oficjalnie sztamę ze znanych Ci powodów, albo z Ciebie dzieciak Panie Ktosiu.
[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>