Polska Eurowizja 2007
Hejka,
czy oglądacie teraz polskie eliminacje do Eurowizji ?
Kurde, tak żenującego poziomu dawno już nie widziałem. Wokaliści fałsz na fału, a 80% kawałków nuciłem już po kilku pierwszych taktach, a to znaczy że albo sa albo strasznie zbliżają sie do granicy plagiatu czy też przesadzonych zapozyczeń.
Zer, naprawde ZERO oryginalności itp. I to ma być przyszłość polskiej muzyki ? Same studenty wokalistyki, aktorki, ukladowcy .,..... o przepraszam, sami utalentowani ludzie którzy dostali się tam jak ? .... ?
A wy jak sądzicie ?
czy oglądacie teraz polskie eliminacje do Eurowizji ?
Kurde, tak żenującego poziomu dawno już nie widziałem. Wokaliści fałsz na fału, a 80% kawałków nuciłem już po kilku pierwszych taktach, a to znaczy że albo sa albo strasznie zbliżają sie do granicy plagiatu czy też przesadzonych zapozyczeń.
Zer, naprawde ZERO oryginalności itp. I to ma być przyszłość polskiej muzyki ? Same studenty wokalistyki, aktorki, ukladowcy .,..... o przepraszam, sami utalentowani ludzie którzy dostali się tam jak ? .... ?
A wy jak sądzicie ?
Mayewsky
(GG - 4039365)
(GG - 4039365)
Re: Polska Eurowizja 2007
Wokaliści fałsz na fału,
Nie słyszałem
Kazdy wie a raczej powinien wiedziec ze tam trafialaj ludzie ktorzy maja Kase lub dobry sponsorów a nie artysci ktorzy mogliby godnie reprezentowac POLSKĘ
a tak przychodzi smutny Pan z walizka pieniędzy i mowi firmie wysylajacej smsy teraz poprosze wyslac 10 tysiecy sms na Pania, Pana X,Y Paranoja..
Pozdrawiam
Nakiel

Pozdrawiam
Nakiel
A wy jak sądzicie ? ...
dobrzy artyści nie podejmną próby w tak zawikłanym konkursie (zbyt duże ryzyko nieudokumentowanej porażki no i blizna na karierze) dlatego pojawiają się nowi , którzy podejmną to ryzyko ponieważ nie mają nic do stracenia (najwyżej zmienią nazwę zespołu - i tak nie będzie nikt ich pamiętał pod jaką występowali) - ja proponuje zagłosować na Szwedów - jeśli wygrają , krzykniemy wygrała Polska - a jak przegrają .....no to powiemy że przegrali Szwedzi - ot taka już nasza mentalność (tak żartem trochę więc prosze się nie obrażać jak kogoś uraziłem)
...Eurowizja to syf i szkoda czasu na to, lepiej zobaczyć teraz film na TVN ...
według mnie najlepiej wypadli Szwedzi .mieli odpowiedznia piosenke na taka impreze , .. Polscy wykonawcy !!! ZENADA , Film na TVN już wdiziałem ... polecam Bardzo dobry .
według mnie najlepiej wypadli Szwedzi .mieli odpowiedznia piosenke na taka impreze , .. Polscy wykonawcy !!! ZENADA , Film na TVN już wdiziałem ... polecam Bardzo dobry .
Dramat dramat dramat przez D
Jet Set.... no coments
Jet Set.... no coments
No i stało się, i nawet
niejaki Skawiński liczył na to, że tak będzie, hłeh:
The Jet Set - "Time To Party"
[addsig]

The Jet Set - "Time To Party"
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
...Dramat dramat dramat przez D
Jet Set.... no coments...
Bedziemy swiadkami , nastepnej porazki Polaków na tym i tak Zenujacym Festiwalu Kiczy .. !:) Mysle ze to całe dzisiejsze ""SZOŁ " było tylko i wyłacznie - formalnością , Z góry wszyscy wiedzili kto wygra , jednak nie przypuszczałem ze beda mieli tak mało ""INTERWIZYJNĄ " piesnie ... IMHO nie maja szans
Jet Set.... no coments...
Bedziemy swiadkami , nastepnej porazki Polaków na tym i tak Zenujacym Festiwalu Kiczy .. !:) Mysle ze to całe dzisiejsze ""SZOŁ " było tylko i wyłacznie - formalnością , Z góry wszyscy wiedzili kto wygra , jednak nie przypuszczałem ze beda mieli tak mało ""INTERWIZYJNĄ " piesnie ... IMHO nie maja szans
...eurowizję oglądają tylko 12-letnie dziewczynki ;)...
Yes, yes, yes
W żółtym samochodzie!
Yes, yes, yes
W żółtym samochodzie!
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
podobno The Jet Set wygrało? przecież zeszły rok pokazał że ludzie już mają dość pedalskiej muzyczki...
gadu-gadu 4021735