Brzmienie prawdopodobnie pochodzi z aktywnej przystawki z mostka oraz mikrofonu pojemnościowego w pudle. Takie połączenie daje swietnie połaczenie klarownosci oraz wszytkich niuansów z pudła. Pozatym dla dodania ambientu postawil tam ze dwa mikrofony i lekko zmiksował z picupem. Do tego kompresor i jazda.
Gosc gra zuplenie na zywo. Film jest zle nagrany, brak pelnej synchronizacji obrazu z dzwiękiem.
Coś inspirującego na święta - dla gitarzystów i nie tylko
Re: Coś inspirującego na święta - dla gitarzystów i nie tylko
...Lepiej powiedzcie, co to za gitara (marka-model)? Ja się nie znam na tym, a podoba mi się brzmienie....
O ile dobrze się przypatrzyłem, to są to gitary robione przez kanadyjską panią lutnik Linde Manzer. tą samą co robiła gitary dla Pata Metheniego. Pięknie brzmią ;]...
Ty legendopisarzu.. wejdz na strone tego Kolesia i zobacz kto mu robil gitary! wrrrrrr... To tylko Linda jest na swiecie juz teraz odkad Metheny zagral z Jopkowa???
[addsig]
O ile dobrze się przypatrzyłem, to są to gitary robione przez kanadyjską panią lutnik Linde Manzer. tą samą co robiła gitary dla Pata Metheniego. Pięknie brzmią ;]...
Ty legendopisarzu.. wejdz na strone tego Kolesia i zobacz kto mu robil gitary! wrrrrrr... To tylko Linda jest na swiecie juz teraz odkad Metheny zagral z Jopkowa???
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
... dla dodania ambientu postawil tam ze dwa mikrofony...
Jeden nawet widać
To nie akg c1000s?
Jeden nawet widać

...... dla dodania ambientu postawil tam ze dwa mikrofony...
Jeden nawet widać
To nie akg c1000s?...
Ja też tak potrafię, tylko nogami i na skrzypcach.
Jeden nawet widać

Ja też tak potrafię, tylko nogami i na skrzypcach.

Ty legendopisarzu..
Przepraszam, mój błąd...
Przepraszam, mój błąd...