Targi Music Media 2006
P.S. Wszystkiego najlepszego Jacek ;)
Re: Targi Music Media 2006
Hej Witajcie
Również wybieram się do Krakowa, mam nadzieję że na całe trzy dni
Pozdrawiam i do zobaczenia
P.S. oczywiście najlepsze życzenia dla Nowożeńców
Również wybieram się do Krakowa, mam nadzieję że na całe trzy dni
Pozdrawiam i do zobaczenia
P.S. oczywiście najlepsze życzenia dla Nowożeńców
Zupełnie zaponiałem dodać tego, co najważniejsze:
- w tym roku "redakcja" znacznie nam się poszerzyła za sprawą magazynu "Gitarzysta". I nie powiem, że na minus
- mamy znacznie więcej fantów, fajną lokalizację (stoisko 304), tudzież i towarzystwo - np. z prawicy (stoisko 305) będzie nas wspierał towarzysko e-muzyk (www.e-muzyk.pl). Czyli daleko chodzić po resztę "wiedzy" nie będzie zbytnio trzeba
- sprawy ew. identyfikatorów (patrz temat: Music Media Kraków 22-24.09 - spotkanie) bez zmian
- na Targach z ramienia naszej redakcji będzie można spotkać:
co z gorsza
:
a) Naczelnego EiS - Tomka Wróblewskiego
b) jego zastępcę - Krzyśka Maszotę
c) Naczelnego "Gitarzysty" - Sławka Sobczaka
d) mnie
co z lepsza
:
a) Izę - reklama w "EiS"
b) Olę - reklama w "Gitarzysta"
oraz większość naszych redaktorów, czyli: Kayanisa, M. Polańskiego, M. Lewandowskiego, M. Turno, M. Lisowskiego, ... długo by pisać.
[addsig]
- w tym roku "redakcja" znacznie nam się poszerzyła za sprawą magazynu "Gitarzysta". I nie powiem, że na minus

- mamy znacznie więcej fantów, fajną lokalizację (stoisko 304), tudzież i towarzystwo - np. z prawicy (stoisko 305) będzie nas wspierał towarzysko e-muzyk (www.e-muzyk.pl). Czyli daleko chodzić po resztę "wiedzy" nie będzie zbytnio trzeba

- sprawy ew. identyfikatorów (patrz temat: Music Media Kraków 22-24.09 - spotkanie) bez zmian

- na Targach z ramienia naszej redakcji będzie można spotkać:
co z gorsza

a) Naczelnego EiS - Tomka Wróblewskiego
b) jego zastępcę - Krzyśka Maszotę
c) Naczelnego "Gitarzysty" - Sławka Sobczaka
d) mnie
co z lepsza

a) Izę - reklama w "EiS"
b) Olę - reklama w "Gitarzysta"
oraz większość naszych redaktorów, czyli: Kayanisa, M. Polańskiego, M. Lewandowskiego, M. Turno, M. Lisowskiego, ... długo by pisać.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
Będę 3 dni:)
- JankoMuzykant
- Kontakt:
Ja będę, musowo i to nie jeden raz (w końcu nie mam daleko ;) W tym roku także zawodowo będę patrzył na stoiska ze światełkami ;)
Pozdrawia Adam (przypadkiadama.com)
- mr-hammond
Czy ja dobrze widze czy na Targach nie będzie Rolanda ?

Roland będzie na stoisku Omni-Muz Kraków (nr 308), Korg na stoisku Rock'N'Roll Sopot (nr 204).
[addsig]
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
mamy znacznie więcej fantów, fajną lokalizację (stoisko 304), tudzież i towarzystwo
Rewelo... tylko ze pewnie Macie znacznie mniej czasu
Swoja droga ciekawe dlaczego Audiofactory sie nie wystawia na targach... Bo nie zauwazylem ich w spisie wystawcow... Hubert zapewne uznal ze to za droga i malo oplacalna impreza...
[addsig]
Rewelo... tylko ze pewnie Macie znacznie mniej czasu

Swoja droga ciekawe dlaczego Audiofactory sie nie wystawia na targach... Bo nie zauwazylem ich w spisie wystawcow... Hubert zapewne uznal ze to za droga i malo oplacalna impreza...
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
...Z wielką przyjemnościa pojawiłbym się na tych Targach, ale z jeszcze większą przyjemnością pojawię się w tym terminie na swoim ślubie :D
Pozdrawiam wszystkich wybierających się tego dnia do Krakowa....
Pozdrawiam
Aczkolwiek trzeba było zmiany stanów skupienia załatwić wcześniej, tak jak piszący te słowa
))
Pozdrawiam po dwakroć, Antheck
[addsig]
Pozdrawiam wszystkich wybierających się tego dnia do Krakowa....
Pozdrawiam
Aczkolwiek trzeba było zmiany stanów skupienia załatwić wcześniej, tak jak piszący te słowa

Pozdrawiam po dwakroć, Antheck
[addsig]
Stevie Wonder: "You're the best stage crew I've ever seen..."