Witam!
Mam pytanie dotyczące skrótu klawiaturowego w Pro Toolsie. Czy jest możliwość wybierania w ten sposób utworzonych już markerów? tzn np. chcę rozpocząć odtwarzanie projektu od markera nr 2. Jakiej kombinacji klawiszy trzeba użyć, żeby kursor znalazł się w w/w punkcie. Pytanie dotyczy Pro Toolsa w wersji Windows. Będę wdzięczny za odpowiedź
Skróty klawiaturowe w Pro Tools
Re: Skróty klawiaturowe w Pro Tools
...Witam!
Mam pytanie dotyczące skrótu klawiaturowego w Pro Toolsie. Czy jest możliwość wybierania w ten sposób utworzonych już markerów? tzn np. chcę rozpocząć odtwarzanie projektu od markera nr 2. Jakiej kombinacji klawiszy trzeba użyć, żeby kursor znalazł się w w/w punkcie. Pytanie dotyczy Pro Toolsa w wersji Windows. Będę wdzięczny za odpowiedź...
wciskasz 2, a potem , (dosc szybko) - oba klawisze na klawiaturze numerycznej.
pozdrawiam.
Mam pytanie dotyczące skrótu klawiaturowego w Pro Toolsie. Czy jest możliwość wybierania w ten sposób utworzonych już markerów? tzn np. chcę rozpocząć odtwarzanie projektu od markera nr 2. Jakiej kombinacji klawiszy trzeba użyć, żeby kursor znalazł się w w/w punkcie. Pytanie dotyczy Pro Toolsa w wersji Windows. Będę wdzięczny za odpowiedź...
wciskasz 2, a potem , (dosc szybko) - oba klawisze na klawiaturze numerycznej.
pozdrawiam.
Re: Skróty klawiaturowe w Pro Tools
Wielkie dzięki!
Również pozdrawiam.
Również pozdrawiam.