CZY KTOŚ MIAŁ OKAZJE DOTYKAĆ LUB GRAĆ NA TYCH INSTRUMENTACH??? (X-Board 49)
Bo mam okazje kupić Emu X-Board 49 za 650 brutto - na zamówienie
czyli jak zamówie i mi sie nie spodoba to tyłek!
dlatego chciałbym znać opinie tych którzy mieli do czynienia z tą klawiaturą na zywo.
Jak reagują klawisze, czy odstępy między pokrętłami są wystarczające do swobodnej regulacji, czy występują jakieś konflikty z oprogramowaniem... i wiele innych. Bardzo prosze o żetelne informacje.
dzieki z góry!
EMU X-Board 25/49
MyWhaTs
Re: EMU X-Board 25/49
czesc
popierwsze to nie instrument tylko klawiatura sterujaca:)
podrugie mam xborda25
generalnie najlpeiej wspolpracuje z Abletonem,
najlepsaza konfiguracja galek itd
w cubase sx jeszcze nie wykumalem wszytkiego, cos nie zial mi tak jak powino moj post na ten temat jest na tym forum w dziale " Programy - problemy"
jak by co pytania na GG: 4138675
pozdr
popierwsze to nie instrument tylko klawiatura sterujaca:)
podrugie mam xborda25
generalnie najlpeiej wspolpracuje z Abletonem,
najlepsaza konfiguracja galek itd
w cubase sx jeszcze nie wykumalem wszytkiego, cos nie zial mi tak jak powino moj post na ten temat jest na tym forum w dziale " Programy - problemy"
jak by co pytania na GG: 4138675
pozdr
jestem jaki jestem:)
cześc
pierwsze wrażenie jest niestety złe... potwornie plastikowy...przyciski dosłownie latają - lekkie poruszenie klawiaturą a one jakby chciały wyskoczyć. sama gra na niej jest o dziwo przyzwoita, gra sie wygodnie klawisze dość dobrze wyważone, a odległości pomiędzy pokrętłami (ten obrzydliwy plastik) są odpowiednie. no i na pewno plusem jest dołączony soft.
ogólnie polecam.
pierwsze wrażenie jest niestety złe... potwornie plastikowy...przyciski dosłownie latają - lekkie poruszenie klawiaturą a one jakby chciały wyskoczyć. sama gra na niej jest o dziwo przyzwoita, gra sie wygodnie klawisze dość dobrze wyważone, a odległości pomiędzy pokrętłami (ten obrzydliwy plastik) są odpowiednie. no i na pewno plusem jest dołączony soft.
ogólnie polecam.
depioter: z jakim oprogramowaniem mailes doczynienia? bo ja ma problem z cubase sx i nie moge tego rozwilac
jestem jaki jestem:)