Emulator X i efekty

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
danarasz
Emulator X i efekty

Post autor: danarasz » poniedziałek 17 paź 2005, 17:43

Czy jest jakaś możliwość wykorzystania innych efektów (chodzi mi głównie o pogłos) w Emulatorze X, niż te które się instalują z programem. Radzę sobie jakoś korzystając z Cubase"a i jego miksera. Ale czy np. pluginy VST można jakoś podłączyć bezpośrednio do Emulatora, do jego sekcji efektów? Może czegoś nie doczytałem w instrukcji więc z góry przepraszam, ale prosiłbym o odpowiedź.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
BrO

Re: Emulator X i efekty

Post autor: BrO » poniedziałek 17 paź 2005, 21:03

...Czy jest jakaś możliwość wykorzystania innych efektów (chodzi mi głównie o pogłos) w Emulatorze X, niż te które się instalują z programem. Radzę sobie jakoś korzystając z Cubase"a i jego miksera. Ale czy np. pluginy VST można jakoś podłączyć bezpośrednio do Emulatora, do jego sekcji efektów? Może czegoś nie doczytałem w instrukcji więc z góry przepraszam, ale prosiłbym o odpowiedź.

Pozdrawiam...

Niestety wtyków VST Pan nie podłączy do miksera Emulatora, natomiast może Pan swobodnie wykorzystywać je w środowisku Cubase'a. Przy dobrej maszynie i niezłych sterownikach E-MU, może Pan ich sporo otworzyć.

Pozdrawiam

BrO

www.novamusic.pl

info@novamusic.pl

GG2509797
-----------------
Pozdrawiam
Bronek
info@novamusic.pl
www.novamusic.pl
GG: 2509797

ODPOWIEDZ