Cubase SX i efekty E-mu PowerFX

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
All510
Cubase SX i efekty E-mu PowerFX

Post autor: All510 » czwartek 16 cze 2005, 20:27

witam

Jak załadować efekty EmuPowerFX w cubase sx ?

Na poczatku po zainstalowaniu karty 1212 Emu i emulatora x we wtyczce EmuPowerFX były presety efektów.

Obecnie mam puste pola w EmuPowerFX jako wtyczka w cubase (se) nawet po przeinstalowaniu oprogramowania Emu !

Czy ma to związek z niezarejestrowaniem programu ?

Jak mozna załadować te efekty ? (żeby skorzystać z procesora DSP)

pomocy!!

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pewu

Re: Cubase SX i efekty E-mu PowerFX

Post autor: Pewu » czwartek 16 cze 2005, 20:30

...Jak załadować efekty EmuPowerFX w cubase sx ?

Na poczatku po zainstalowaniu karty 1212 Emu i emulatora x we wtyczce EmuPowerFX były presety efektów. Obecnie mam puste pola w EmuPowerFX jako wtyczka w cubase (se) nawet po przeinstalowaniu oprogramowania Emu !

Czy ma to związek z niezarejestrowaniem programu ? Jak mozna załadować te efekty ? (żeby skorzystać z procesora DSP)...

F1?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS

Awatar użytkownika
All510

Post autor: All510 » czwartek 16 cze 2005, 21:44

......Jak załadować efekty EmuPowerFX w cubase sx ?

Na poczatku po zainstalowaniu karty 1212 Emu i emulatora x we wtyczce EmuPowerFX były presety efektów. Obecnie mam puste pola w EmuPowerFX jako wtyczka w cubase (se) nawet po przeinstalowaniu oprogramowania Emu !

Czy ma to związek z niezarejestrowaniem programu ? Jak mozna załadować te efekty ? (żeby skorzystać z procesora DSP)...

F1?...

to nie jest problem typu ,że nie wiem gdzie co wstawnić , tylko okna EmuPowerFX są puste !!!!! dlaczego ? według F1 powinna być w nich paleta efektów .

Zbynia

Post autor: Zbynia » piątek 17 cze 2005, 11:49

daj sobie spokój - raz ze nie powalaja jakoscia(sa marne) a dwa ze mialem na kilku programach powazne problemy z latencja........(delay comensation nic nie pomaga)

jesli juz gdzies je odpalam to wylacznie w patchmixie......

ODPOWIEDZ