Nie wiecie może, jak zrobić porządek w panelu pluginów w Cubase SX?? Chodzi mi o to, jak je ładnie uporządkować, a właściwie posegregować na grupy??
Z tym, że nie chodzi mi o wewnętrzne Cubase'owskie pluginy, bo te są ładnie pogrupowane (dynamiczne do "dynamics", modulacyjne są w "Modulation"). Problem w tym, że wszystkie pluginy importowane z zewnątrz układają się w panelu już chaotycznie "gdzie któremu się podoba". A że mam ich sporo, to robi się bałaganm który mnie irytuje i przeszkadza w pracy - panel ma prawie 2 ekrany długości, no i ten brak segregacji... Brrr...
ład w panelu pluginów w Cubase SX
I'm representin' all the Whiteman's for across the world!!!!!
Re: ład w panelu pluginów w Cubase SX
Ale o ktory panel Ci chodzi ?
Pluginy generalnie mozna jakos uporzadkowac tworzac podkatalogi (podfoldery) katalogu (folderu) Vstplugins.
Hubi
Pluginy generalnie mozna jakos uporzadkowac tworzac podkatalogi (podfoldery) katalogu (folderu) Vstplugins.
Hubi
Re: ład w panelu pluginów w Cubase SX
...Ale o ktory panel Ci chodzi ?
Hubi
Dzięki!!!
Faktycznie dobry sposób (szkoda, że tego samego nie da się zrobić z DirectX).
Chodziło mi o panel-listę pluginów, która otwiera się po kliknięciu na "insert" w mikserze. W menu Devices -> Plugin information jest co prawda okienko z konfiguracją pluginów, ale tam podgrup się robić nieda... Można jedynie plugin dezaktywować.
Hubi
Dzięki!!!
Faktycznie dobry sposób (szkoda, że tego samego nie da się zrobić z DirectX).
Chodziło mi o panel-listę pluginów, która otwiera się po kliknięciu na "insert" w mikserze. W menu Devices -> Plugin information jest co prawda okienko z konfiguracją pluginów, ale tam podgrup się robić nieda... Można jedynie plugin dezaktywować.
I'm representin' all the Whiteman's for across the world!!!!!