Samplitude - rozjeżdżają się ślady MIDI
Witam! Nagrywam sobie ślady MIDI w Samplitude i... Jeden jest przesunięty względem drugiego, rozjeżdżają się chociaż podczas nagrywania słychać ok. Może coś jest z synchronizacją? Po prostu nagrany ślad przesunięty jest o parę sekund w prawo... Jak powinny wyglądać ustawione opcje synchronizacji? Towarzysze, pomożecie?

Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)
Re: Samplitude - rozjeżdżają się ślady MIDI
...Nagrywam sobie ślady MIDI w Samplitude...
A na jakiej to karcie i ewentualnie z jakim interfejsem MIDI kolega sobie tak nagrywa?
[addsig]
A na jakiej to karcie i ewentualnie z jakim interfejsem MIDI kolega sobie tak nagrywa?
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
......Nagrywam sobie ślady MIDI w Samplitude...
...
Mam EchoMiaMIDI (kostka MIDI) i płytę Abit NF7. Piszę o tym, bo Echo nie lubi się z Abitem (są problemy). Może tu leży przyczyna?
...
Mam EchoMiaMIDI (kostka MIDI) i płytę Abit NF7. Piszę o tym, bo Echo nie lubi się z Abitem (są problemy). Może tu leży przyczyna?
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)
....Mam EchoMiaMIDI (kostka MIDI) i płytę Abit NF7. Piszę o tym, bo Echo nie lubi się z Abitem (są problemy). Może tu leży przyczyna? ...
Jak tak poczytać światowe Reviews to w większości wyrażnie pisze, że chipset Intel only
[addsig]
Jak tak poczytać światowe Reviews to w większości wyrażnie pisze, że chipset Intel only

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.