Robię sobie w Traction i nagle wzbudzają się bardzo silne szumy, przełączam na zakładkę Settings - szumy znikają - wracam do edycji sesji i szumów nie ma. Tak zupełnie losowo, raz na jakiś czas się wzbudzają!
Druga sprawa - jak za pomocą sekwencera midi zrobic plynne przejscie z jedengo dzwieku na drugi? Mam dlugi dzwiek w VSTi i chce, zeby on plynnie przeszedl powiedzmy z C4 do D4 bez ponownego 'wcisniecia' nuty. PitchWheelem to absurd, zebym sobie obliczal ile procent musze w gore przekrecic, zeby mi wyszlo D.
[addsig]
Traction - nagły wzrost szumów!
-= cambrel_poznan =-
Re: Traction - nagły wzrost szumów!
piano roll
tam masz mozliwosc edycji
tam masz mozliwosc edycji
...piano roll
tam masz mozliwosc edycji ...
thx
Co do problemu z szumami, to za kazdym razem jak przestawialem cos z ustawieniami Midi to szum sie wylaczal. Odlaczylem MIDI calkowicie w konfiguracji programu i szumow juz nie ma. co do cholery sie dzieje?!?!
[addsig]
tam masz mozliwosc edycji ...
thx
Co do problemu z szumami, to za kazdym razem jak przestawialem cos z ustawieniami Midi to szum sie wylaczal. Odlaczylem MIDI calkowicie w konfiguracji programu i szumow juz nie ma. co do cholery sie dzieje?!?!

[addsig]
-= cambrel_poznan =-
Co za shit! jestem calkowicie zirytowany! Szumy dalej są, wystarczy, ze przystawię nagrywanie z Audio albo z MIDI do jakiejs sciezki i szum sie urywa, ale po jakims czasie znowu wlacza i znowu musze MIDI albo Audio ruszyc,zeby ucichl. wtf.
-= cambrel_poznan =-