Instrument VST - pianino/fortepian
-
Witajcie! Potrzebuję informacji na temat instrumentu VST - fortepian/pianino, wraz z linkami do stron, które zawierały by informacje na ich temat takie, jak np.: przykładowe mp3/generalny opis produktu wraz z podaną ceną (euro/pln). Aha, Steinberg Grand odpada - brzmienie jakieś takie sztuczne:) Dzięki
Re: Instrument VST - pianino/fortepian
...Witajcie! Potrzebuję informacji na temat instrumentu VST - fortepian/pianino, wraz z linkami do stron, które zawierały by informacje na ich temat takie, jak np.: przykładowe mp3/generalny opis produktu wraz z podaną ceną (euro/pln). Aha, Steinberg Grand odpada - brzmienie jakieś takie sztuczne:) Dzięki...
Temat był już poruszany na forum: target="_blank">TUTAJ
Temat był już poruszany na forum: target="_blank">TUTAJ
Re: Instrument VST - pianino/fortepian
Aha, Steinberg Grand odpada - brzmienie jakieś takie sztuczne:)
sztuczne brzmienie hehe
w ostatniej estradzie była reklama jakiegos VST chyba tej z listopada o ile mnie pamięc nie myli to chyba ze 30GB próbek niestety nie pamiętam jak sie nazywa
sztuczne brzmienie hehe
w ostatniej estradzie była reklama jakiegos VST chyba tej z listopada o ile mnie pamięc nie myli to chyba ze 30GB próbek niestety nie pamiętam jak sie nazywa

Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.