Programowy sampler z arpegiatorem?
- stereophonic
- Kontakt:
posiadam kiilka Samplerow, AKAI S 3000 , EXS 24 , itd, ale interesuje mnie programowy sampler z wbudowanym Apregiatorem, napewno cos takiego jest . ! z gory dziekuje
Pozdrawiam Stereophonic
Re: Programowy sampler z arpegiatorem?
Zapewne istnieją samplery programowe z arpegiatorami, ale lepszym pomysłem będzie chyba poszukanie jakiejś wtyczki działającej jako arpegiator i spięcie jej razem z samplerem. Niektóre programy sekwencerowe mają też "wbudowane" arpegiatory.
acha, może spróbuj też tego: http://www.analogx.com/contents/download/audio/aarpeg.htm
to arpegiator, ale pracujący ze strumieniem audio, a nie MIDI.
to arpegiator, ale pracujący ze strumieniem audio, a nie MIDI.
- stereophonic
- Kontakt:
...Zapewne istnieją samplery programowe z arpegiatorami, ale lepszym pomysłem będzie chyba poszukanie jakiejś wtyczki działającej jako arpegiator i spięcie jej razem z samplerem. Niektóre programy sekwencerowe mają też "wbudowane" arpegiatory....
no tak, ja pracuje w Logicu , a ( on ) cos tam ma .... ale to chyba nie apregiator w tyakim znaczeniu, nie udawało mi sie jak ty to nazwałes spiac dwoch prrgramow aby jeden sterował drugim, a było by to fajne roziwazanie, jedyne co mi sie udaje to sterowanie programowego instrumentu , apregiatorem z np. Roland JP 8000 , lub Korg Prophecy , ale akurat nie o takie apregiatory mi chodzi , raczej takie ktore mozna programowac tak jak np w ALPINO . swietny instrument .
no tak, ja pracuje w Logicu , a ( on ) cos tam ma .... ale to chyba nie apregiator w tyakim znaczeniu, nie udawało mi sie jak ty to nazwałes spiac dwoch prrgramow aby jeden sterował drugim, a było by to fajne roziwazanie, jedyne co mi sie udaje to sterowanie programowego instrumentu , apregiatorem z np. Roland JP 8000 , lub Korg Prophecy , ale akurat nie o takie apregiatory mi chodzi , raczej takie ktore mozna programowac tak jak np w ALPINO . swietny instrument .
Pozdrawiam Stereophonic