Problem z rzędu podstawowych, ale nie umiem go pokonać
sterownik midi - Cubease - instrumenty VSTi
Działają bez problemu odpalane "same' Pod Cubase nie "widzą klawiatury midi". Coś robię źle ale nie umiem sobie z tym poradzić. Raz się udało, potem już nie. Z tego wniosek że robię jakiś elementarny błąd ale nie umiem dojść do tego jaki. W ustawieniach VST w Cubasie w midi in podaję "all midi" w out nazwę instrumentu. I nic
Proszę o pomoc - problem pewno banalny, ale mnie już ".... trafia"
Pozdrowienia
Jak skonfigurować VSTi?
zainteresowania muzyczne: Pink Floyd, Devil Doll, Rock Progresywny. Instrument: gitara. Nagrywam muzykę amatorsko dla siebie i przyjaciół. Dopiero teraz wiem jakie to trudne -może dlatego tak ciekawe.
Re: Jak skonfigurować VSTi?
...Problem z rzędu podstawowych, ale nie umiem go pokonać
Działają bez problemu odpalane "same' Pod Cubase nie "widzą klawiatury midi". Coś robię źle ale nie umiem sobie z tym poradzić. Raz się udało, potem już nie. Z tego wniosek że robię jakiś elementarny błąd ale nie umiem dojść do tego jaki. W ustawieniach VST w Cubasie w midi in podaję "all midi" w out nazwę instrumentu. I nic
Pozdrowienia
...
Skontaktuj sie z dystrybutorem programu Cubase. Na pewno Ci pomoga jesli jestes legalnym uzytkownikiem programu.
Pozdrowienia
...
Skontaktuj sie z dystrybutorem programu Cubase. Na pewno Ci pomoga jesli jestes legalnym uzytkownikiem programu.

Re: Jak skonfigurować VSTi?
...Działają bez problemu odpalane "same' Pod Cubase nie "widzą klawiatury midi". Coś robię źle ale nie umiem sobie z tym poradzić. Raz się udało, potem już nie. Z tego wniosek że robię jakiś elementarny błąd ale nie umiem dojść do tego jaki. W ustawieniach VST w Cubasie w midi in podaję "all midi" w out nazwę instrumentu. I nic
Heh, nie podales jakiego masz Kubusia, ale sadze ze SX2 (pomylilem sie?).
Kliknij na ikonke glosniczka w mixerze na odpowiedniej sciezce MIDI i bedzie git.
[addsig]
Heh, nie podales jakiego masz Kubusia, ale sadze ze SX2 (pomylilem sie?).
Kliknij na ikonke glosniczka w mixerze na odpowiedniej sciezce MIDI i bedzie git.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej