Guitar Rig

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Szefski
Guitar Rig

Post autor: Szefski » poniedziałek 21 cze 2004, 22:17

Wszystkich gitarzystów i nie tylko informuję, że pojawiła się kolejna porcja "wirtualnych pieców" - Native Instruments - Guitar Rig.

Wszyscy zasobni w pieniądze (albo dobre łącze i Bit Torreta) mogą się brać za testy nowej zabawki.

Pozdro
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Re: Guitar Rig

Post autor: Tadeo » poniedziałek 21 cze 2004, 22:34

...Wszystkich gitarzystów i nie tylko informuję, że pojawiła się kolejna porcja "wirtualnych pieców" - Native Instruments - Guitar Rig.

Wszyscy zasobni w pieniądze (albo dobre łącze i Bit Torreta) mogą się brać za testy nowej zabawki.

Pozdro...

Choć nie jestem gitarzystą, czuję że ta maszyneria to całkiem ciekawa propozycja.

NI raczej nie wypuszcza bubli

Awatar użytkownika
janos

Post autor: janos » wtorek 22 cze 2004, 00:06

......Wszystkich gitarzystów i nie tylko informuję, że pojawiła się kolejna porcja "wirtualnych pieców" - Native Instruments - Guitar Rig.

Pozdro...

tak wiem, już testuję

Choć nie jestem gitarzystą, czuję że ta maszyneria to całkiem ciekawa propozycja.

NI raczej nie wypuszcza bubli ...

ale w tym przypadku, nie przypadł mi do gustu. czyste brzmienia wporządku, natomiast cięższe rzeczy... to nie to. zdecydowanie wolę Amplitube, to jest zadziwiająca wtyczka

Awatar użytkownika
force

Post autor: force » wtorek 22 cze 2004, 08:52

ale w tym przypadku, nie przypadł mi do gustu. czyste brzmienia wporządku, natomiast cięższe rzeczy... to nie to. zdecydowanie wolę Amplitube, to jest zadziwiająca wtyczka...

Poważnie bardziej ci się podobał Amplitube w cięższych brzmieniach? Mam zamiar przetestować oba te programy. Gitarkę puszczałeś normalnie przez wejście liniowe?
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » wtorek 22 cze 2004, 09:03

Akurat wczoraj sluchalem probek na stronie NI.Szczerze to bardzo mi sie podoba brzmienie Guitar Rig.
[addsig]
-->play your reason system<--

Rage

Post autor: Rage » wtorek 22 cze 2004, 12:33

A co myślicie o Revalverze Alien Connections i Izotope Trash? Który byście mi polecili do ciężkiego grania?
Od 2 lat bawie się w robienie muzyki na komputerze. Interesują mnie style takie jak metal i hiphop.

Awatar użytkownika
bullet

Post autor: bullet » wtorek 22 cze 2004, 14:50

...A co myślicie o Revalverze Alien Connections i Izotope Trash? Który byście mi polecili do ciężkiego grania?...

Revalver to wg. mnie strasznie pogmatwana wtyczka, z niepotrzebnymi bajerami i trudnym interfejsem (źle się obsługuje). Amplitube jest od niej 100 bardziej przejrzysty i praktyczny. Jeśli chodzi o Izotope Trash, to nie widziałem ale stawiałbym na Trash'a.

Szefski

Post autor: Szefski » wtorek 22 cze 2004, 17:20

...A co myślicie o Revalverze Alien Connections i Izotope Trash? Który byście mi polecili do ciężkiego grania?...

Izotope Trash mi się podoba do gitary i nie tylko, a Revalver to jakoś tak mi wogóle nie przypadł - wg mnie najgorsza symulacja z jaką póki co miałem do czynienia.

"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"

peter1pl

Post autor: peter1pl » poniedziałek 28 sie 2006, 20:09

.. a Revalver to jakoś tak mi wogóle nie przypadł - wg mnie najgorsza symulacja z jaką póki co miałem do czynienia
Nie jest taki zły... Jednak troszkę za mocno szumi...

[addsig]
Zespół "Ósmy Dzień"; mp3: www.radio.bialystok.pl/przebojem2004.htm

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Post autor: Tadeo » wtorek 29 sie 2006, 00:33

Nie jest taki zły... Jednak troszkę za mocno szumi...

...
jestes pewien ze to wlasnie Revalver szumi?

ODPOWIEDZ